Κυριακή, 19 Μαΐ
23oC Αθήνα

Χάος στην Αττική Οδό από το ξαφνικό μπουρίνι! Ακινητοποιημένα αυτοκίνητα

Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ Αρχείου
Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ Αρχείου

Η καταρρακτώδης βροχή κάνει δύσκολη τη ζωή των οδηγών, κυρίως στην Αττική Οδό. Αυτοκίνητα με αλαρμ που κινούνται με χαμηλές ταχύτητες ή άλλα που έχουν ακινητοποιηθεί στην άκρη του δρόμου!

Η ΕΜΥ είχε προειδοποιήσει πως έρχονται… βροχές και καταιγίδες καθώς το σκηνικό του καιρού αλλάζει μέχρι να… ξαναφτιάξει το Σαββατοκύριακο, αλλά αυτό που συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης (07.06.2016) λίγοι μπορούσαν να το φανταστούν. Ήταν σαν ξαφνικά να άνοιξαν οι ουρανοί.

Η καταρρακτώδης βροχή που έπληξε τα βόρεια και ανατολικά προάστια προκάλεσε προβλήματα και στην Αττική Οδό, όπου όσοι βρέθηκαν να κινούνται εκείνη την ώρα στον αυτοκινητόδρομο δεν μπορούσαν να δουν μπροστά τους! Πολλοί ήταν εκείνοι που επέλεξαν να σταματήσουν στην άκρη του δρόμου μέχρι να περάσει η μπόρα, ενώ άλλοι άναψαν αλαρμ και κινούνταν με χαμηλές ταχύτητες, οι οποίες δεν ξεπερνούσαν τα 30 χιλιόμετρα!

Σύμφωνα με την Αττική οδό, τα σημαντικότερα προβλήματα εντοπίζονται στο τμήμα του δρόμου από την έξοδο της Δουκίσσης Πλακεντίας μέχρι την Κάντζα, προς το Μαρκόπουλο.

Στους… υπόλοιπους δρόμους, το μοναδικό πρόβλημα που εντοπίζεται είναι στον Κηφισσό, στο ύψος των ΚΤΕΛ.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε