Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Ανατροπή στην υπόθεση των ληστών του Διστόμου! ‘Ενας από τους συλληφθέντες είναι επί χρόνια καταζητούμενος “ληστής με τα μαύρα”!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

– Νέα τροπή στην υπόθεση των ληστών του Διστόμου
– Διαπιστώθηκε δακτυλοσκοπικά πως ένας από τους συλληφθέντες δεν είναι ο συνεργάτης του Μαζιώτη όπως πίστευαν αρχικά οι αστυνομικοί
– Πρόκειται για τον Γρηγόρη Τσιρώνη και καταζητείται χρόνια από την ΕΛΑΣ ως ένας από τους ληστές με τα «μαύρα»

Με μία μεγάλη ανατροπή συνεχίστηκε το σίριαλ της υπόθεσης των ληστών του Διστόμου!

Κι αυτό γιατί διαπιστώθηκε δακτυλοσκοπικά ότι ένας από τους συλληφθέντες δεν είναι ο συνεργάτης του Μαζιώτη, όπως πίστευαν αρχικά οι αστυνομικοί, αλλά ο επί χρόνια καταζητούμενος “ληστής με τα μαύρα”, Γρηγόρης Τσιρώνης.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο συμμετείχε στην συμμορία των “ληστών με τα μαύρα”, η οποία εξαρθρώθηκε το 2007 μετά από ένοπλη συμπλοκή στο κέντρο της Αθήνας, όπου είχε τραυματιστεί και συλληφθεί ο Γιάννης Δημητράκης.

Αυτή η συμμορία φέρεται από την Αντιτρομοκρατική να κινούνταν στις παρυφές της τρομοκρατίας και να πραγματοποιούσε ληστείες για την ενίσχυση του επαναστατικού ταμείου.

Επικήρυξη!

Ο Γρηγόρης Τσιρώνης είχε επικηρυχθεί μαζί με τους αδελφούς Μάριο και Σίμο Σεϊσίδη λίγο μετά την επίθεση με καλάσνικοφ εναντίον του Αστυνομικού Τμήματος Αγίας Παρασκευής, για την οποία θεωρήθηκαν ύποπτοι με το ποσό των 600.000 ευρώ ο καθένας.

Στο σπίτι που έγιναν οι συλλήψεις βρέθηκαν τρία καλάσνικοφ, τρία πιστόλια και τρία κλεμμένα αυτοκίνητα!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, κατά την επιχείρηση της αστυνομίας στην Αγχίαλο Βόλου, πριν από την επέμβαση των αστυνομικών ακούστηκαν δύο πυροβολισμοί μέσα από το σπίτι και όταν αργότερα παραδόθηκαν οι δύο καταζητούμενοι, ισχυρίστηκαν ότι ο σύντροφός τους αυτοκτόνησε για να μη συλληφθεί.

Ο Γρ. Τσιρώνης δήλωσε αρχικά ότι είναι ο Σπύρος Δραβίλας, με αποτέλεσμα να υπάρξει σύγχυση σε ό,τι αφορά την ταυτότητα του νεκρού, που αρχικά εξετάστηκε να πρόκειται για έναν ακόμα καταζητούμενο της συμμορίας των ληστών του Διστόμου, τον Γιώργο Πετρακάκο. Από την εξέταση των δακτυλικών αποτυπωμάτων όμως ξεκαθαρίστηκε η υπόθεση.

Οι δύο συλληφθέντες μεταφέρθηκαν χθες στα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής και σήμερα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα, ενώ αναμένονται λεπτομερείς ανακοινώσεις για την υπόθεση το μεσημέρι από τον αρχηγό της ΕΛΑΣ, αντιστράτηγο Δημήτρη Τσακνάκη.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου
Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε