Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Συννεφιά 13 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ανήλικοι ανταλλάσσουν σεξουαλικές φωτογραφίες

Ανήλικοι ανταλλάσσουν σεξουαλικές φωτογραφίες
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 12.02.2010 | 08:44
Πρώτη δημοσίευση: 12.02.2010 | 08:44

 
Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ανήλικα παιδιά “μοιράζουν” πορνογραφικό υλικό!

 
Παιδιά κάτω των 10 χρόνων στην Αυστραλία ανταλλάσσουν μηνύματα και φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου, χωρίς να ξέρουν ότι μια τέτοια πράξη θεωρείται εγκληματική και τιμωρείται από το νόμο.
 
Σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές, ο αριθμός των παιδιών που επιδίδονται σ' αυτό το παιχνίδι ακολουθεί αυξητική τάση. Η αστυνομία προγραμματίζει σχετική καμπάνια ενημέρωσης των μαθητών, μετά τη διαπίστωση ότι το πρόβλημα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις.
 
"Εκείνο το οποίο επιδιώκουμε είναι να πούμε στα παιδιά είναι: μην το κάνετε γιατί μπορεί να καταστρέψει τη ζωή σας", δήλωσε ο Στήβεν Γουόκερ, από την Υπηρεσία Δίωξης Εγκλήματος.

Υπάρχουν περιπτώσεις, θα πει ο ίδιος, που τα μεγαλύτερα αδέλφια επιδίδονται σ' αυτό το παιχνίδι και τα μικρά κάνουν το ίδιο. Πολλοί γονείς δεν έχουν ιδέα από όλη αυτή την υπόθεση.
 
Η σύσταση που γίνεται στα παιδιά είναι ότι "όταν κάποιος στην αυλή του σχολείου επιδίδεται σ' αυτή την ενέργεια, πέστε του ότι μπορεί να καταλήξει στη φυλακή".
 
Όμως αυτά δεν αρκούν. Θα πρέπει η πολιτεία όχι μόνο στην Αυστραλία αλλά και σε όλες τις χώρες να πάρει δραστικά μέτρα....και μάλιστα πολύ σύντομα.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο