Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ Συννεφιά 11 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Δασκάλα βασάνιζε τις μαθήτριες της επειδή δεν προσεύχονταν

Δασκάλα βασάνιζε τις μαθήτριες της επειδή δεν προσεύχονταν
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 08.05.2012 | 18:35
Πρώτη δημοσίευση: 08.05.2012 | 18:35

Έκαιγε τα πόδια των μαθητριών της με πυρωμένο σίδερο. Τα κορίτσια ήταν ηλικίας από 8 έως 12 ετών

Μια δασκάλα σε θρησκευτικό σχολείο του Μπανγκλαντές συνελήφθη σήμερα με την κατηγορία ότι υπέβαλε σε βασανιστήρια 14 παιδιά για να τα τιμωρήσει επειδή δεν. . . προσεύχονταν τακτικά.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η 38χρονη Τζεσμίν Άχτερ από την πρωτεύουσα Ντάκα συνελήφθη αφού υπήρξαν καταγγελίες ότι είχε κάψει με πυρωμένο σίδερο τα πόδια των μαθητριών της, 14 κοριτσιών ηλικίας από 8 έως 12 ετών.

Η δασκάλα φέρεται να υπέβαλε σε βασανιστήρια τα παιδιά στο Μεντρεσέ Ταλιμούλ Κουράν Μαχίλα, ένα θρησκευτικό σχολείο για κορίτσια που στεγάζεται σε ένα μικρό διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης. Ο αστυνομικός Σαφικούλ Ισλάμ είπε ότι η Άχτερ ήθελε να δείξει στις μαθήτριες πώς θα είναι η τιμωρία τους στην κόλαση αν δεν προσεύχονται τακτικά.

   Σύμφωνα με τις καταγγελίες, το σχολείο είχε κλείσει για μία εβδομάδα και την Πρωτομαγιά, όταν επέστρεψαν τα παιδιά στην τάξη, η δασκάλα ζήτησε να σηκώσουν το χέρι όσα από αυτά δεν είχαν προσευχηθεί κατά τη διάρκεια των διακοπών τους. Όλες οι μαθήτριες σήκωσαν το χέρι και τιμωρήθηκαν για την "παράλειψή" τους, κατήγγειλε ο πατέρας ενός οκτάχρονου κοριτσιού.

   Το 2010 η κυβέρνηση του Μπανγκλαντές απαγόρευσε τις σωματικές τιμωρίες στα δημοτικά και τα γυμνάσια αλλά και στα θρησκευτικά σχολεία της χώρας.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Πρωτομαγιά 2017: Πως πληρώνεται η εργασία Πρωτομαγιά 2017: Πως πληρώνεται η εργασία
  2. Πρωτομαγιά 2017: Το πρόγραμμα εκδηλώσεων στο Δήμο Φιλαδελφείας - Χαλκηδόνος Πρωτομαγιά 2017: Το πρόγραμμα εκδηλώσεων στο Δήμο Φιλαδελφείας - Χαλκηδόνος
  3. Το βίντεο του ΠΑΜΕ για την Εργατική Πρωτομαγιά Το βίντεο του ΠΑΜΕ για την Εργατική Πρωτομαγιά
  4. Πρωτομαγιά 2017 - Αγίου Πνεύματος 2017: Πότε πέφτουν οι αργίες Πρωτομαγιά 2017 - Αγίου Πνεύματος 2017: Πότε πέφτουν οι αργίες
  5. Πρωτομαγιά 2017: Έθιμα που δεν ξέρατε Πρωτομαγιά 2017: Έθιμα που δεν ξέρατε
  6. Πρωτομαγιά: Και με το νόμο ημέρα υποχρεωτικής αργίας Πρωτομαγιά: Και με το νόμο ημέρα υποχρεωτικής αργίας