Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Επίθεση στο Μάντσεστερ: Η γυναίκα μυστήριο, το καρφωμένο βλέμμα και τα γέλια

Επίθεση στο Μάντσεστερ: Η γυναίκα μυστήριο, το καρφωμένο βλέμμα και τα γέλια

Μετά την ταυτοποιήση του δράστη και την σύλληψη ενός υπόπτου, οι Αρχές προσπαθούν να ανακαλύψουν αν ο μακελάρης έδρασε μόνος ή είχε συνεργούς. Η μαρτυρία μιας μητέρας που ήταν μαζί με την κόρη της στην συναυλία της Αριάνα Γκράντε στο Μάντσεστερ Αρένα κάνει λόγο για μία γυναίκα μυστήριο, η οποία εξεφανίστηκε λίγα λεπτά πριν την έκρηξη.

Η Dawn Waddy αναφέρει ότι η γυναίκα κρατούσε έναν ύποπτο σάκο και πως είχε καρφωμένο το βλέμμα της στο σημείο όπου λίγο αργότερα σημειώθηκε η έκρηξη, που στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 22 ανθρώπους ενώ τραυμάτισε άλλους 59.

Τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ: Αυτός είναι ο μακελάρης – Μόλις 22 χρονών και διψούσε για αίμα [vid]

“Δίπλα μας καθόταν μία γυναίκα, η οποία έδειχνε πολύ νευρική όλη τη νύχτα. Κρατούσε ένα σακίδιο και το άφηνε συνεχώς κάτω, άλλαζε θέσεις και γενικά είχε πολύ ύποπτη συμπεριφορά. Κοιτούσε συνεχώς προς το μέρος που τελικά έγινε η έκρηξη και άρχισε γελάει μόνη της.

Η αυτόπτης μάρτυρας

Ενημέρωσα έναν άνδρα της ομάδας σεκιούριτι για την περίεργη συμπεριφορά της γυναίκας και μου είπε ότι θα την παρακολουθεί. Ποτέ δεν κινήθηκε εναντίον της”, τόνισε και πρόσθεσε “λίγα λεπτά πριν συμβεί η έκρηξη, η γυναίκα εξαφανίστηκε και δεν την ξαναείδαμε”.

Η ίδια μίλησε και για τα ελλειπή μέτρα ασφάλειας στην συναυλία. “Περπατήσαμε προς τις θύρες που ήταν τα εισιτήρια μας. Σκάναραν τα εισιτήρια, αλλά δεν μας έλεγξε κανένας. Ουδέποτε έλεγξαν τις τσάντες μας. Ούτε σε μας, ούτε σε κανέναν άλλον”.

Πηγή: Sky News

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε