Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Φρίκη! Θα ακρωτηριαστεί η Olivia Jackson του Resident Evil μετά από ατύχημα στο γύρισμα

Φρίκη! Θα ακρωτηριαστεί η Olivia Jackson του Resident Evil μετά από ατύχημα στο γύρισμα

Στον ακρωτηριασμό του αριστερού της χεριού θα προχωρήσουν οι γιατροί της Olivia Jackson μετά από φρικτό ατύχημα στα γυρίσματα του Resident Evil.

Η 34χρονη κασκαντέρ, που συμμετείχε και στην υπερπαραγωγή του Star Wars, γύριζε σκηνή καταδίωξης με μηχανή μεγάλου κυβισμού για το Resident Evil: The Final Chapter, όπου πρωταγωνιστεί η Milla Jovovich και αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον Σεπτέμβριο του 2016. Η νεαρή κασκαντέρ έπεσε πάνω σε έναν μεταλλικό βραχίονα φωτογραφικής μηχανής που δεν σηκώθηκε την κατάλληλη στιγμή.

Μετά το ατύχημα είχε τεθεί σε τεχνητό κώμα, καθώς είχε τραυματιστεί στο κεφάλι, ενώ είχε τρυπηθεί ο πνεύμονάς της και είχε ουλές στο πρόσωπο. Η Olivia Jackson αποκάλυψε την έκταση των τραυμάτων της στη βρετανική εφημερίδα Sun.

“Το αριστερό μου χέρι έχει παραλύσει και χρειάζεται να ακρωτηριαστεί. Οι ουλές στο πρόσωπό μου είναι τρομερές. Μακάρι να είχα το πρόσωπό μου. Είμαι όμως πραγματικά ευγνώμων που είμαι ζωντανή”. Η 34χρονη, που είναι παντρεμένη με τον επίσης κασκαντέρ David Grant, είχε εμφανιστεί στο Mad Max: Fury Road, το Guardians of the Galaxy και το Avengers: Age of Ultron.

Πηγή: Independent

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε