Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Γράφει ιστορία η 56χρονη με μπικίνι στο Sports Illustrated (ΦΩΤΟ)

Γράφει ιστορία η 56χρονη με μπικίνι στο Sports Illustrated (ΦΩΤΟ)

Η αρχή έγινε πριν από ένα χρόνο όταν το brand Swimsuits for All συμπεριέλαβε ένα plus-size μοντέλο στον κατάλογό του για το Sports Illustrated Swimsuit Issue. Φέτος έρχεται και πάλι να κάνε τη διαφορά, φωτογραφίζοντας με μπικίνι την 56χρονη Nicola Griffin.

Είναι η μεγαλύτερη γυναίκα που φωτογραφίζεται για τον ετήσιο κατάλογο που θα κυκλοφορήσει μέσα στον Φεβρουάριο και ποζάρει με το ίδιο μαγιό που φορά και η πρωταγωνίστρια της περσινής εκστρατείας Philomena Kwao. Η 56χρονη μητέρα δήλωσε στην Daily Mail πως το να την αποκαλούν τη μεγαλύτερη την κάνει να αισθάνεται 80 χρονών. Ωστόσο θεωρεί τη φωτογράφιση ως το σπουδαιότερο πράγμα που έχει κάνει ποτέ, σημειώνοντας πως θα ήθελε να βλέπει μεγαλύτερα ποικιλία σωμάτων στα media.

Η καμπάνια #SwimSexy προωθεί κάθε τύπο σώματος χωρίς ηλικιακούς αποκλεισμούς. “Δεν είναι όλες οι γυναίκες 20 και με αναλογίες μοντέλου. Κουραστήκαμε από αυτό!”, δήλωσε η 56χρονη για την καμπάνια όπου ποζάρει και τα plus-size μοντέλα Ashley Graham και Philomena Kwao. “Έχουμε διαφορετικές ηλικίες και σώματα και αυτό είναι το πιο όμορφο. Είμαστε πραγματικές γυναίκες”.

Η φωτογράφιση έγινε στην Καραϊβική και όλες οι γυναίκες φορούν το ίδιο χρυσό μπικίνι, κάτι που αρχικά έκανε τη Nicola να είναι διστακτική. “Ήμουν νευρική επειδή όλα τα κορίτσια ήταν πολύ νέα. Ανησυχούσα για το τι θα κάνουν μαζί μου. Μου είπαν να φορέσω το χρυσό μπικίνι. Αλλά τελικά όλα πήγαν καλά, δεν είχα λόγους να ανησυχώ”.

Πολλοί ήταν εκείνοι που θεώρησαν αναζωογονητικό να βλέπουν μια μεγαλύτερη γυναίκα να ποζάρει με μαγιό, ενώ οι δύο κόρες της αισθάνονται πολύ περήφανες για εκείνη. “Τα παιδιά μου δεν μπορούν να το πιστέψουν. Μου στέλνουν μηνύματα και με ρωτάνε “μαμά είναι αλήθεια;”. Το βρίσκουν θαυμάσιο και οι δύο, όπως και τα αγόρια τους”. Η εμπειρία ήταν συναρπαστική για τη Nicola που δεν περίμενε ποτέ να κλείσει μια τέτοια καμπάνια στην ηλικία της.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε