Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Κάρλα Μπρούνι μεταμφιέζεται για να κυκλοφορεί στο μετρό

Η Κάρλα Μπρούνι μεταμφιέζεται για να κυκλοφορεί στο μετρό

Σε συνέντευξη της στο Nouvel Observateur η πρώτη κυρία της Γαλλίας λέει ότι είναι λίγο…Lady Gaga!

Κυκλοφορεί με περούκες στο μετρό και δεν την αναγνωρίζει κανείς. Αναφέρει σκωπτικά ότι σε σχέση με προηγούμενες πρώτες κυρίες της Γαλλίας (π.χ. την κυρία Πομπιντού) εκείνη είναι κάτι σαν την… Lady Gaga. Η Κάρλα Μπρούνι σε συνέντευξή της, δεν διστάζει να αναφερθεί στην εικόνα της, αλλά και στα πεπραγμένα του συζύγου της, για τον οποίο δηλώνει βέβαιη ότι θα επανεκλεγεί, κάνοντας παράλληλα λόγο για ατέρμονη «αντι-Σαρκοζική» εκστρατεία.

«Στην περίπτωση του Νικολά, αυτό που γίνεται καλά, λησμονείται γρήγορα, ή ορισμένες φορές κυριολεκτικά το προσπερνούν», αναφέρει στην συνέντευξή της στο περιοδικό Le Nouvel Observateur η πρώτη κυρία της Γαλλίας, σημειώνοντας με νόημα ότι δεν βλέπει τον τύπο να «επιτίθεται παρομοίως στον κύριο Ολάντ» (τον σοσιαλιστή αντίπαλο του Σαρκοζί για την προεδρία)».

«Στον δρόμο δεν βλέπω επιθετικότητα, ο κόσμος δείχνει ν’ αγαπά τον Νικολά. Ο αντι-σαρκοζισμός είναι ένα φαινόμενο της ελίτ του Παρισιού» συμπεραίνει η Κάρλα Μπρούνι.

Όσο για τον δικό της ρόλο στην προεκλογική εκστρατεία, η Μπρούνι διαβεβαιώνει ότι «οι γάλλοι εξέλεξαν έναν άνδρα, όχι ένα ζευγάρι…Ο κόσμος δεν εκτιμά την παρέμβαση της συζύγου, όποια και αν είναι. Είναι θέμα θέσης».
Παράλληλα, αναφερόμενη στο φιλανθρωπικό της έργο, τονίζει ότι δεν υπάρχει τίποτα γελοίο στο να αφιερώνεται κανείς σε αγαθοεργίες, όπως κάνει η ίδια και όπως το έκανε στην εποχή της η Κλοντ Ζακλίν, σύζυγος του Ζορζ Πομπιντού (πρόεδρος της Γαλλίας από το 69- 74).

«Αν εξαιρέσει κανείς αυτή την πλευρά (της φιλανθρωπίας), αν συγκριθώ με την κυρία Πομπιντού- με την δική μου εμπειρία με τα ΜΜΕ- εγώ είμαι η… Lady Gaga» λέει σκωπτικά η Μπρούνι, απορρίπτοντας τις πάσης φύσεως ενοχλητικές «ταμπέλες».

Προσθέτει πάντως ότι έχει συνηθίσει την δημόσια έκθεση αλλά αυτό δεν την ενοχλεί, καθώς έχει εκπαιδευτεί- μετά από τόσα χρόνια- να το αντιμετωπίζει. Μάλιστα αποκαλύπτει ότι με μια περούκα δεν την αναγνωρίζει κανείς στο μετρό, ενώ πρόσφατα έκαναν έλεγχο- όπως λέει- την τσάντα της σε μουσείο, αφού δεν κατάλαβαν ποια είναι.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε