Σάββατο, 11 Μαΐ
16oC Αθήνα

Live Εμφύλιος στις ΗΠΑ! – Η πιο αιματηρή επίθεση εναντίον αστυνομικών μετά την 11η Σεπτεμβρίου – Πέντε νεκροί! – “Σαρώνουν” το Ντάλας για εκρηκτικά!

Live Εμφύλιος στις ΗΠΑ! – Η πιο αιματηρή επίθεση εναντίον αστυνομικών μετά την 11η Σεπτεμβρίου – Πέντε νεκροί! – “Σαρώνουν” το Ντάλας για εκρηκτικά!

– Κόκκινος συναγερμός στο Ντάλας από ελεύθερους σκοπευτές που σκόρπισαν τον θάνατο
– Πέντε νεκροί αστυνομικοί – Τουλάχιστον 6 τραυματίες
– Αυτοκτόνησε ο ταμπουρωμένος άνδρας που ισχυριζόταν ότι έχει παγιδεύσει όλο το κέντρο της πόλης με βόμβες
– «Θα σκοτώσω όσους περισσότερους μπορώ από εσάς», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς
– Αντίποινα για τους νεκρούς πολίτες – θύματα αστυνομικής βίας
– Οι ελεύθεροι σκοπευτές πυροβολούσαν εναντίον αστυνομικών σε διαδήλωση διαμαρτυρίας κατά της αστυνομίας μετά τις δολοφονίες μαύρων από αστυνομικούς σε Μινεσότα και Λουιζιάνα
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ο χειρότερος εφιάλτης έγινε πραγματικότητα. Μια διαδήλωση στο Ντάλας του Τέξας μετατράπηκε σε μακελειό. Άγνωστος αριθμός ελεύθερων σκοπευτών σκόρπισαν τον θάνατο πυροβολώντας εναντίον αστυνομικών κατά την διάρκεια διαδήλωσης διαμαρτυρίας κατά της αστυνομικής βίας και τις εν ψυχρώ δολοφονίες δυο αφροαμερικανών ανδρών από αστυνομικούς στη Μινεσότα και τη Λουιζιάνα. Τουλάχιστον 5 νεκροί αστυνομικοί και 6 τραυματίες.

Αυτοκτόνησε ένας από τους υπόπτους. Είχε ταμπουρωθεί σε γκαράζ και απειλούσε να σκοτώσει όσους περισσότερους αστυνομικούς μπορούσε και υποστήριζε πως είχε παγιδεύσει με βόμβες όλο το κέντρο του Ντάλας!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε