Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έδωσε 2,7 εκατ. λίρες σε σέξι εσώρουχα για τις παρθένες της μπάντας του!

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έδωσε 2,7 εκατ. λίρες σε σέξι εσώρουχα για τις παρθένες της μπάντας του!

Το αστρονομικό ποσό των 2,7 εκατομμυρίων λιρών για την αγορά σέξι εσωρούχων για τις παρθένες της μπάντας του έδωσε ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν παρήγγειλε ζαρτιέρες και κορσέδες αξίας 2,7 εκατομμυρίων λιρών από την Κίνα για τις παρθένες της μπάντας που διασκεδάζει τον ίδιο και τους ανθρώπους του. Το ποσό μάλιστα που διέθεσε ήταν πάνω από το διπλάσιο του ποσού που δαπανήθηκε για τον ίδιο λόγο την περασμένη χρονιά.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα τα εσώρουχα είναι για τα μέλη της περίφημης μπάντας Pleasure Squad που περιλαμβάνει και μέλη κάτω των 13 ετών, με όλα τα κορίτσια να έχουν υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί πως είναι παρθένες.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν επίσης ξοδεύει εκατομμύρια για σαμπάνιες, άλογα και μακιγιάζ τη στιγμή που οι πολίτες στη Βόρεια Κορέα αγωνίζονται για να τα βγάλουν πέρα. Ο ΟΗΕ επισημαίνει ότι τουλάχιστον 2 εκατομμύρια άνθρωποι αγωνίζονται να επιβιώσουν με την πενιχρή βοήθεια του κράτους. Κάθε μέρα τους δίνουν 650 γραμμάρια καλαμπόκι, ρύζι και κρέας, με τον Κιμ Γιονγκ Ουν να ξοδεύει περιουσίες σε σαμπάνιες, καλά κρασιά, σοκολάτες και ελβετικό τυρί.

Τον περασμένο χρόνο ο Κιμ Γιονγκ Ουν έδωσε 3 εκατομμύρια λίρες για αγάλματα του ίδιου, του πατέρα του Kim Jong-il και του παππού του Kim il-Sung. Ενέκρινε εισαγωγές 5,5 εκατομμυρίων λιρών από γερμανικές επιχειρήσεις το 2015, μεταξύ των οποίων 235.000 λίρες για οινοπνευματώδη ποτέ, 113.000 λίρες για κρασιά και σαμπάνιες και 56.500 λίρες για γερμανικές μπύρες. Υπήρχαν επίσης παραγγελίες 123.442 λιρών για αρώματα, αποσμητικά, μακιγιάζ και προϊόντα περιποίησης μαλλιών από τη Γερμανία και έξοδα 57.229 λιρών για ελβετικά ρολόγια, 66.882 λιρών για εισαγόμενα τυριά, 21.726 για καλάμια ψαρέματος από την Κίνα και 132.452 για άλογα από τη Ρωσία. Στη λίστα υπήρχαν και έξοδα 1,65 εκατομμυρίου λιρών για ομπρέλες από την Κίνα, 8,3 εκατομμυρίων λιρών για πιπέρι και 2,34 εκατομμυρίων λιρών για όργανα γυμναστικής.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε