Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο Σίλβιο βρήκε…. γκόμενα!

“Ποτέ δεν πλήρωσα για να κάνω σεξ με μια γυναίκα. Θα το θεωρούσα υποτιμητικό.” Ο Σίβλιο επιστρέφει και προκαλεί για άλλη μια φορά.
Ο Ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι δήλωσε ότι αφού πήρε διαζύγιο από τη σύζυγό του Βερόνικα Λάριο βρίσκεται σε μία σταθερή σχέση.
 
Σε ένα μαγνητοσκοπημένο μήνυμα, το οποίο μεταδόθηκε από την ιταλική τηλεόραση, ο Καβαλιέρε επιτίθεται στους δικαστικούς, κατηγορώντας τους ότι έδρασαν “παρανόμως” και “απαράδεκτα” και τόνισε ότι δεν έχει πληρώσει ποτέ για να κάνει σεξ.
 
“Είναι παράλογο ακόμη και να σκεφτώ ότι θα πλήρωνα για να κάνω σεξ με μία γυναίκα. Είναι κάτι που δε συνέβη ποτέ στην ζωή μου. Θα το θεωρούσα υποτιμητικό” δήλωσε ο κ. Μπερλουσκόνι.
 
“Αφού χώρισα, αν και δεν ήθελα να το πω για να μην την εκθέσω στα μέσα ενημέρωσης, έχω μία σταθερή σχέση στοργής με ένα άτομο, το οποίο ήταν προφανώς συχνά μαζί μου αυτά τα απογεύματα και που σίγουρα δε θα είχε επιτρέψει στο δείπνο ή μετά, αυτά τα παράλογα πράγματα που ορισμένες εφημερίδες έχουν βρει ως δια μαγείας” πρόσθεσε.
 
Ο Σίλβιο μπορεί να είπε ότι δεν πλήρωσε για να κάνει σεξ αλλά δεν μας είπε τι έκαναν μαζί του όλα αυτά τα κοριτσάκια που εμφανίστηκαν κατά καιρούς να δηλώνουν πως πήγαν μαζί του!
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε