Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ο πολυεκατομμυριούχος που ζει και βασιλεύει σε τροχόσπιτο!

Ο πολυεκατομμυριούχος που ζει και βασιλεύει σε τροχόσπιτο!

Θα μπορούσε να αγοράσει οποιοδήποτε σπίτι ανά πάσα στιγμή, αλλά ο Tony Hsieh έχει επιλέξει να ζει με τον σκύλο του Marley σε ένα πολυτελές τροχόσπιτο.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Zappos, που πούλησε την εταιρεία του στην Amazon έναντι 1,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων, χαρακτηρίζεται ως ένας από τους πιο λιτούς εκατομμυριούχους στην επιχειρηματική κοινότητα.

 

Woke up this morning to Marley the alpaca in my airstream still staring at me. #weirdsleepover #llamatrauma

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Tony Hsieh (@downtowntony) στις


Ζει στο πάρκο τροχόσπιτων ιδιοκτησίας του Llamapolis στο Λας Βέγκας από τότε που μετακόμισε στην περιοχή αφού εγκατέλειψε το πολυτελές διαμέρισμά του τον περασμένο χρόνο.

Το πάρκο του βέβαια φιλοξενεί πανέμορφα και πολυτελή τροχόσπιτα, με το κάθε ένα από τα 30 τροχόσπιτα να διαθέτουν ελεύθερο χώρο 200 τετραγωνικών γύρω τους.

Προσελκύει συνήθως προγραμματιστές του Silicon Valley που ζουν προσωρινά στο πάρκο, με τα τροχόσπιτα να διαθέτουν δύο τηλεοράσεις, στερεοφωνικά συστήματα και ξύλινες επενδύσεις.

Πριν από την εταιρεία του Zappos, ο απόφοιτος του Χάρβαρντ ήταν συνιδρυτής της ιστοσελίδας LinkExchange που πούλησε έναντι 265 εκατομμυρίων δολαρίων στη Microsoft το 1999.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε