Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 30 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Σοκ στην Ουγγαρία από το σχέδιο 22 δολοφονιών

Σοκ στην Ουγγαρία από το σχέδιο 22 δολοφονιών
Αστυνομία στη Βουδαπέστη
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 12.02.2010 | 21:53
Πρώτη δημοσίευση: 12.02.2010 | 21:53

Για τα 22 άσχημα χρόνια της ζωής του ένας 22χρονος σχεδίαζε να σκοτώσει 22 άτομα τυχαία.

Ενας φοιτητής που σκόπευε να δολοφονήσει 22 άτομα στην τύχη, συνελήφθη από την αστυνομία και προχώρησε σε μερική ομολογία, ανακοίνωσε η αστυνομία της Ουγγαρίας. 

Ο 22χρονος Ούγγρος, ονόματι Αμπέλ Σ. ισχυρίζεται ότι ήθελε να σκοτώσει κάποιον για κάθε ένα από τα "22 άσχημα χρόνια" της ζωής του, ανακοίνωσε ο επικεφαλής του εγκληματολογικού της αστυνομίας της Βουδαπέστης Ζσολτ Μποντνάρ.

Ο ύποπτος εμφανίζει μια " νοσηρή έλξη προς τις επιθέσεις με όπλα σε σχολεία που σημειώνονται σε άλλες χώρες", δήλωσε ο Μποντνάρ μιλώντας στο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων ΜΤΙ. Ο 22χρονος , που συνελήφθη χθες σε δρόμο της Βουδαπέστης, κατηγορείται ότι έγινε μέλος σε λέσχη σκοποβολής για να προετοιμάσει την προγραμματισμένη σφαγή.

Ο ύποπτος ήδη είχε επάνω του ένα πιστόλι 9 χιλιοστών με το οποίο κυκλοφορούσε και στο πανεπιστήμιο και σε ένα εμπορικό κέντρο και δεν ξέρει γιατί δεν προχώρησε στην εφαρμογή του σχεδίου του, δήλωσε ο Μποντνάρ.

Πέρυσι το Νοέμβριο ένας φοιτητής άνοιξε πυρ κατά τη διάρκεια του μαθημάτος στο πανεπιστήμιο του Πεκς στη νότια Ουγγαρία με συνέπεια να σκοτωθεί ένα άτομο και να τραυματιστούν άλλα τρία.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο