Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Συννεφιά 16 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Τα νέα προβλήματα του ιδρυτή του Facebook!

Τα νέα προβλήματα του ιδρυτή του Facebook!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 09.02.2011 | 07:34
Πρώτη δημοσίευση: 09.02.2011 | 07:34

O ιδρυτής του Facebook παίρνει περιοριστικά μέτρα για έναν άνθρωπο που τις τελευταίες μέρες τον παρακολουθεί και του έχει κάνει άνω κάτω τη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιδρυτής του δημοφιλούς site κοινωνικής δικτύωσης, Μark Zuckerberg, ισχυρίζεται ότι τις τελευταίες μέρες ένας άνθρωπος τον παρακολουθεί όπου και να πηγαίνει και προσπαθεί να τον συναντήσει μέσα στα γραφεία του Facebook.

Πρόκειται για τον Pradeep Manukonda, 31 χρονών που σύμφωνα με τους άνδρες ασφαλείας, τον τελευταίο καιρό πηγαίνει στα γραφεία του Facebook και προσπαθεί να βρει τον ιδρυτή του Facebook για να του  ζητήσει μία κάποια οικονομική βοήθεια για την οικογένεια του.Ο άνθρωπος βλέποντας οτι οι προσπάθειες συνάντησης με τον ιδρυτή του Facebook ήταν ανώφελες ξεκίνησε να στέλνει μηνύματα στο Facebook του Μark Zucker berg της αδερφής του ακόμα και της κοπέλας του, λέγοντας  και σε ένα από αυτά γράφει: «Σας παρακαλώ βοηθήστε με. Ελπίζω να καταλάβετε το πόνο μου σας περιμένω έξω από το σπίτι σας» ενώ σε ένα άλλο μήνυμα έλεγε οτι είναι έτοιμος να πεθάνει γι’ αυτούς...

Βλέποντας όλα αυτά, ο Μark Zucker berg αναγκάστηκε να πάρει ασφαλιστικά μέτρα για τον άνθρωπο αυτό έτσι ώστε να τον αφήσει στην ησυχία του.
   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Καιρός: Η πρόγνωση της Πέμπτης Καιρός: Η πρόγνωση της Πέμπτης
  2. Καιρός [30/03] σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη: Που θα βρέξει Καιρός [30/03] σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη: Που θα βρέξει
  3. Καιρός [29/03] σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη: Που θα βρέξει Καιρός [29/03] σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη: Που θα βρέξει
  4. Καιρός: Βροχές και βοριάδες Καιρός: Βροχές και βοριάδες
  5. Καιρός: Νέα άνοδος της θερμοκρασίας την Τετάρτη Καιρός: Νέα άνοδος της θερμοκρασίας την Τετάρτη
  6. Καιρός Αθήνα και Θεσσαλονίκη: Άνοδος της θερμοκρασίας [pics] Καιρός Αθήνα και Θεσσαλονίκη: Άνοδος της θερμοκρασίας [pics]