Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Τι κάνει το… μισό Χόλιγουντ με τον Πάπα; (ΦΩΤΟ)

Τι κάνει το… μισό Χόλιγουντ με τον Πάπα; (ΦΩΤΟ)

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Αμάλ Αλαμουντίν με το… τουρμπάνι της, η Σάλμα Χάγιεκ, ο Ρίτσαρντ Γκιρ. Τι δουλειά έχει το… μισό Χόλιγουντ (και η Αμάλ) στο Βατικανό να ποζάρει με τον Πάπα Φραγκίσκο;

Ο Ποντίφηκας έχει ιδρύσει την οργάνωση Scholas Occurrentes, η οποία προωθεί το φιλανθρωπικό έργο. Και στο πλαίσιο αυτό κλήθηκαν, μεταξύ πολλών άλλων, ο Κλούνεϊ και η σύζυγός του, η Χάγεκ και ο Γκιρ στο Βατικανό. Για να τιμηθούν από τον Πάπα για το φιλανθρωπικό τους έργο.

Η Αμάλ Αλαμουντίν έκλεψε ξανά την παράσταση με το στυλ της, αφού πέρασε από το φόρεμα του οίκου Versace που επέλεξε να φορέσει, είχε στα μαλλιά της ένα μαύρο τουρμπάνι.

Εκτός όμως από τους διάσημους ηθοποιούς, καλεσμένοι του Πάπα στο Βατικανό ήταν κι άλλοι, ανάμεσά τους ο νέος πρόεδρος της FIFA Τζιάνι Ινφαντίκο, που χάρισε στον Ποντίφηκα μια μπλούζα με το όνομά του, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής (της Μπόκα Τζούνιορς, της Λάτσιο, της Πάρμα, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, της Τσέλσι, της Ίντερ και της Εστουδιάντες) Χουάν Σεμπάστιαν Βερόν, που χάρισε στον Φραγκίσκο μια μπάλα ποδοσφαίρου καθώς και η Παλαιστίνια δασκάλα Χανάν αλ Χρούμπ, που έχει κερδίσει το βραβείο για την Καλύτερη Δασκάλα στον κόσμο.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε