Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Το FBI ψάχνει τους χάκερς που… τίναξαν τον Λευκό Οίκο στον αέρα!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: REUTERS
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: REUTERS

Ποιος χάκεψε το λογαριασμό του Associated Press στο twitter; Και ποιος προκάλεσε παγκόσμιο πανικό με την «είδηση» της έκρηξης στο Λευκό Οίκο και τον τραυματισμό του Μπαράκ Ομπάμα;

Σε όλα αυτά προσπαθεί να δώσει απάντηση το FBI.

Ένα tweet από το Associated Press, ένα από τα πιο έγκυρα ειδησεογραφικά πρακτορεία του κόσμου, πως σημειώθηκαν δυο εκρήξεις στον Λευκό Οίκο από την οποία τραυματίστηκε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο.

Φυσικό ήταν να προκληθεί πανικός. Όχι μόνο στον κόσμο ή στα υπόλοιπα ειδησεογραφικά πρακτορεία αλλά και στις αγορές. Είναι και οι μέρες «περίεργες» στις ΗΠΑ μετά την τρομοκρατική επίθεση στη Βοστόνη και τα όσα ακολούθησαν, δεν ήθελε και πολύ να… έρθει ο πανικός.

Γρήγορα όμως έγινε σαφές πως όλα ήταν μια φάρσα χάκερς. Και τώρα, ολόκληρο το FBI τους ψάχνει! Οι έρευνες ξεκίνησαν άμεσα, ενώ το AP ανακοίνωσε ότι ο συγκεκριμένος λογαριασμός στο twitter έχει ήδη κλείσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το tweet που γκρέμισε τις χρηματαγορές – Χάκερς μέσω του Assosiated Press έγραψαν για έκρηξη στον Λευκό Οίκο και τραυματισμό του Ομπάμα

Μετά τον Ομπάμα, έστειλαν “ύποπτο” πακέτο και στον Πρόεδρο της Γερμανίας

Η Βοστόνη τίμησε τα θύματα της φονικής έκρηξης – Στην τελετή ο Ομπάμα (ΦΩΤΟ)

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε