Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Το πρώτο video μέσα από την αεροπειρατεία της EgyptAir

Το πρώτο video μέσα από την αεροπειρατεία της EgyptAir

Είναι η πρώτη εικόνα μέσα από το Airbus της EgyptAir που έμεινε καθηλωμένο στο αεροδρόμιο της Λάρνακας για σχεδόν έξι ώρες εξαιτίας αεροπειρατείας. Το πρώτο video που έρχεται στο φως της δημοσιότητας και έχει καταγράψει τη στιγμή που ο Βρετανός επιβάτες Μπεν Ινς ζητά να βγάλει selfie με τον αεροπειρατή Σεΐφ Ελντίν Μουσταφά.

Το video τράβηξε Ολλανδός επιβάτης, ένας από τους τρεις που παρέμειναν όμηροι μέχρι το τέλος της αεροπειρατείας, λίγο μετά τις 14:30 το μεσημέρι της Τρίτης 28 Μαρτίου. Δημοσιεύτηκε από την εκπομπή Pauw της ολλανδικής τηλεόρασης.

Ο Ολλανδός που καταγράφει τις στιγμές μέσα στο Airbus της EgyptAir που απογειώθηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης από την Αλεξάνδρεια με προορισμό το Κάιρο αλλά ο Μουσταφά με την απειλή εκρηκτικών (είχε μια ζώνη στη μέση του η οποία αποδείχθηκε ψεύτικη) ανάγκασε τον πιλότο να το προσγειώσει στη Λάρνακα.

Λίγες θέσεις μακριά από το πιλοτήριο, ο Ολλανδός επιβάτης κατέγραψε τον διάλογο μιας από τις αεροσυνοδούς με τον 26χρονο Βρετανό. «Έλα, θέλεις να βγάλεις φωτογραφία μαζί του;» λέει η αεροσυνοδός. «Ναι, μπορώ» λέει ο Ίνς και πλησιάζει. Ο αεροπειρατής δεν φαίνεται στο πλάνο. Φαίνεται όμως ο Ίνς που ποζάρει χαμογελαστός δίπλα στον 59χρονο Αιγύπτιο.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε