Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Τρόμος στον αέρα! “Σκ@τά, χάλασε ο κινητήρας” – Εφιάλτης για επιβάτες

Τρόμος στον αέρα! “Σκ@τά, χάλασε ο κινητήρας” – Εφιάλτης για επιβάτες

Απίστευτος πανικός επικράτησε σε πτήση που εκτελούσε το δρομολόγιο Γλασκώβη – Μπέρμιγχαμ, με τους επιβάτες να εκφράζουν τον τρόμο τους στο Twitter.

Το αεροπλάνο της Flybe με 46 επιβάτες και πλήρωμα πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση, καθώς ένας από τους κινητήρες χάλασε στα μέσα της πτήσης.

Ο John Maclnnes ανέβασε μια φωτογραφία τη στιγμή που κατάλαβε ότι ο κινητήρας σταμάτησε να λειτουργεί, με τον πιλότο να αποφασίζει να επιστρέψει στη Σκωτία.

 

 

“Σκ@τά. Χάλασε ο υπ’ αριθμόν ένα κινητήρας και επιστρέφουμε στη Γλασκώβη για αναγκαστική προσγείωση”, ήταν το μήνυμα του πιλότου στους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας.

Οι δύο πιλότοι κατάφεραν να προσγειώσουν με ασφάλεια το αεροπλάνο λίγα λεπτά αργότερα, ενώ στον αεροδιάδρομο βρίσκονταν πολλά πυροσβεστικά οχήματα.

 

 

“Η Flybe επιβεβαιώνει πως η πτήση επέστρεψε στο αεροδρόμιο της Γλασκώβης μετά από τεχνική βλάβη που είχε ως αποτέλεσμα ο πιλότος να κλείσει τον υπ’ αριθμόν ένα κινητήρα για λόγους ασφαλείας. Ακολούθησε όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες και το αεροπλάνο προσγειώθηκε με ασφάλεια”, τόνισε η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε