Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Διαδηλώσεις υπέρ της Ελλάδας σε ολόκληρη την Ευρώπη (ΦΩΤΟ)

Λονδίνο - ΦΩΤΟ ΑΠΕ - ΜΠΕ
Λονδίνο - ΦΩΤΟ ΑΠΕ - ΜΠΕ

Με… μπροστάρη τον Μανώλη Γλέζο γίνεται η συγκέντρωση αλληλεγγύης της Ελλάδας στις Βρυξέλλες, ενώ ταυτόχρονα με την διαδήλωση της πλατείας Συντάγματος, πραγματοποιούνται πολλές ακόμη σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης.

Οι διαδηλώσεις συμπαράστασης της Ελλάδας επαναλαμβάνονται σε πολλές πόλεις της Ευρώπης.

Την ώρα που οι Έλληνες πολίτες είναι συγκεντρωμένοι στην πλατεία Συντάγματος για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στις πολιτικές λιτότητας, δεκάδες άνθρωποι διαδηλώνουν στην Ευρώπη υπέρ της χώρας μας.

Από το Λονδίνο μέχρι το Παρίσι κι από τις Βρυξέλλες μέχρι το Άμστερνταμ, δεκάδες άνθρωποι υψώνουν την φωνή τους και ζητούν ξεκάθαρα μία λύση για την χώρα μας και το τεράστιο χρέος που την… συνοδεύει.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε για ακόμη μία φορά η ενεργής παρουσία του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλη Γλέζου, ο οποίος βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της συγκέντρωσης που πραγματοποιείται στις Βρυξέλλες.

Με σύνθημα την λύση στο πρόβλημα

Πολίτες από όλο τον κόσμο πραγματοποιούν συγκεντρώσεις συμπαράστασης προς τους Έλληνες, για τις θυσίες που έχουν κάνει τα τελευταία χρόνια.

Συγκεκριμένα, συγκεντρώσεις έχουν προγραμματιστεί στο Βερολίνο, το Δουβλίνο, τη Λευκωσία, τις Βρυξέλλες, το Παρίσι, το Λονδίνο, τη Ρώμη, μέχρι και τη Βραζιλία.

"Μειώστε το χρέος" το σύνθημα στο Λονδίνο - Φωτό ΑΠΕ - ΜΠΕ
Λονδίνο - Φωτό ΑΠΕ - ΜΠΕ
Αλληλεγγύη στην Ελλάδα, φωνάζουν στο Λονδίνο - Φωτό ΑΠΕ - ΜΠΕ
Λονδίνο - Φωτό ΑΠΕ - ΜΠΕ

Πρωταγωνιστεί ξανά το twitter!

Με Μανώλη Γλέζο η συγκέντρωση στις Βρυξέλλες


Λονδίνο


Άμστερνταμ


Παρίσι


Βιέννη


Σκωτία


Και στην μακρινή Μελβούρνη


Βελιγράδι


Πόρτο


Λισαβώνα

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε