Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Έκανε μεταμόσχευση προσώπου για να μην τρομάζει το γιο του

Έκανε μεταμόσχευση προσώπου για να μην τρομάζει το γιο του

Περπατούσε στο δρόμο και όλοι τον κοιτούσαν περίεργα. Οι μαμάδες με τα παιδάκια τους απομακρύνονταν από κοντά του. Δεν ήθελε να κάνει το ίδιο και ο γιος του.

Ο Μιτς Χάρις έπαθε εγκαύματα στο πρόσωπό του όταν προσπάθησε πριν από 10 χρόνια να σώσει μία κοπέλα από βέβαιο θάνατο.

Πρώην στρατιώτης, ήξερε καλά τι σημαίνει αυτοθυσία. Συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο και έπεσε επάνω σε πυλώνα που την διαπερνούσε ρεύμα 10.000 βολτ. Δεν το σκέφτηκε λεπτό όμως και έτρεξε να βοηθήσει πρώτα την κοπέλα που κινδύνευε.

Την έσωσε αλλά με κόστος τα εγκαύματα στο πρόσωπό του αφού τον τα χιλιάδες βολτ διαπέρασαν το κορμί του. Ο Μιτς υπεβλήθη σε είκοσι συνολικά διορθωτικές επεμβάσεις για να αλλάξει την εικόνα του προσώπου του. Τα αποτελέσματα όμως δεν ήταν καθόλου ικανοποιητικά και έτσι αναγκάστηκε να κάνει ολική μεταμόσχευση προσώπου.

Ο λόγος που το αποφάσισε ήταν η γέννηση του γιου του. Δεν ήθελε να τρομάζει και το ίδιο του το παιδί από το πρόσωπό του.

Η επέμβαση κράτησε περίπου14 ώρες και περισσότεροι από 30 γιατροί ήταν εκεί για να χαρίσουν στον γενναίο πατέρα ένα ολοκαίνουριο πρόσωπο.

Ο Μιτς με την οικογένειά του σήμερα

Ο ίδιος δηλώνει ενθουσιασμένος με το νέο του πρόσωπο. Πλέον μπορεί να αισθάνεται τον αέρα και την ζέστη στα μαγουλά του αλλά και το χάδι της γυναίκας του.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε