Παρασκευή, 10 Μαΐ
19oC Αθήνα

Φοιτητικές εστίες γεμάτες από σκουπίδια μέχρι σκουλήκια! (ΦΩΤΟ)

Φοιτητικές εστίες γεμάτες από σκουπίδια μέχρι σκουλήκια! (ΦΩΤΟ)

Φοιτητές από την Μεγάλη Βρετανία αποφάσισαν να φωτογραφίσουν τα φοιτητικά τους σπίτια ώστε να βγάλουν στο φως της δημοσιότητας την βρωμερή και ανυπόφορη κατάσταση που επικρατεί μέσα σε αυτά.

Πολλοί έφηβοι περιμένουν με ανυπομονησία να περάσουν στο πανεπιστήμιο και να ζήσουν για κάποια χρόνια μακριά από το σπίτι τους και την οικογένεια τους. Αλλά κρίνοντας από τις φωτογραφίες μάλλον κάποιοι από αυτούς θέλουν να ανακαλύψουν τα όρια της τεμπελιάς αλλά και τον καλύτερο τρόπο για να πετάξουν το άδειο κουτάκι μπύρας!

Οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες τραβήχτηκαν από φοιτητές που σπουδάζουν στο Μάντεστερ, στο Λίντσς, στο Λονδίνο και που αναγκάζονται να ζουν κάτω από αηδιαστικές συνθήκες μαζί με τους “βρωμερούς” και ανοικοκύρευτους συγκατοίκους τους.

Οι κοινόχρηστοι χώροι του σπιτιού, από την κουζίνα και την τουαλέτα μέχρι το καθιστικό, έχουν μετατραπεί σε χωματερές με τις σακούλες σκουπιδιών και τα αποφάγια να έχουν τον κύριο ρόλο. Φακελάκια από τσάι, φλούδες από λαχανικά μέχρι και βούτυρο έχει κολλήσει στους τοίχους, ενώ σε κάποια σπίτια κάτω από τους κάδους έχουν εμφανιστεί και σκουλήκια!

Μία από τους απελπισμένους φοιτητές, η 19χρονη Άμπι συζεί στην εστία μαζί με τέσσερις άντρες και τους χαρακτηρίζει ως τους πιο αηδιαστικούς ανθρώπους που έχει γνωρίσει ποτέ στη ζωή της και αναφέρει χαρακτηριστικά “Η μυρωδιά είναι πραγματικά αηδιαστική. Συνεχώς μυρίζει σάπιο φαγητό. Το υπνοδωμάτιό μου είναι σαν ένα καταφύγιο – είναι μόνη διαφυγή μου”.

Ενώ κάποιος άλλος φοιτητής με το όνομα Τζόρτζ, ένας από τους υπαίτιους της ακαταστασίας δηλώνει με χιούμορ ότι “Έχουμε πάρει πολλά συγχαρητήρια για τον τρόπο που η τηλεόραση είναι τοποθετημένη σε ένα βαρέλι μπύρας, αλλά δεν νομίζω ότι δεν έχει έρθει κανείς ποτέ εδώ που δεν έχει πει ότι αυτό το μέρος είναι ένα χάλι”.

ΠΗΓΗ: DAILYMAIL

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε