Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Caitlyn Jenner έχει τη στήριξη και του Μπαράκ Ομπάμα

Η Caitlyn Jenner έχει τη στήριξη και του Μπαράκ Ομπάμα

Ο Μπαράκ Ομπάμα δεν έκρυψε ποτέ πως είναι υπέρ των γάμων ομοφυλοφίλων και με κάθε ευκαιρία στηρίζει την LGBT κοινότητα και την ισότητα. Έτσι και τώρα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, δημόσια, στήριξε τον Bruce Jenner ή Caitlyn Jenner πια, μετά το εξώφυλλο στο Vanity Fair.

Ο Αμερικανός πρόεδρος έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν πως δεν έχει “κολλήματα”. Και μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο twitter έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στο πιο συζητημένο πρόσωπο, παγκοσμίως, τις τελευταίες μέρες: την Caitlyn Jenner, που μέσα από το εξώφυλλο του Vanity Fair έκανε την πρώτη εμφάνισή της μετά την αλλαγή φύλλου.

“Χρειάζεται κουράγιο για να μοιραστείς την ιστορία του” έγραψε ο Μπαράκ Ομπάμα και έκανε retweet το μήνυμα της Caitlyn Jenner αμέσως μετά την κυκλοφορία του περιοδικού.


Μετά το tweet για τον πρώην Ολυμπιονίκη του δεκάθλου, ο Μπαράκ Ομπάμα έκανε ακόμη ένα tweet με νόημα: “Η ιστορία σου έχει νόημα στη μάχη για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων”.


Το πρωί της Τετάρτης, ο Αμερικανός πρόεδρος κάλεσε τους followers του να ενταχθούν στον αγώνα για τα δικαιώματα των γκέι.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε