Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Έσφαξε τη μάνα του, τον σύντροφό της και την 6χρονη αδερφή του

Έσφαξε τη μάνα του, τον σύντροφό της και την 6χρονη αδερφή του

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αρχές στην Οξφόρδη για τον 21χρονο Jed Allen που αποτελεί κύριο ύποπτο για τους φόνους 3 μελών της οικογένειάς του.

Η αστυνομία εντόπισε τα πτώματα του 44χρονου Philip Howard, της 48χρονης Janet Jordon και της 6χρονης κόρης τους Derin Jordon στο σπίτι τους στο Didcot, στην Οξφόρδη.

Ένοπλοι αστυνομικοί και αξιωματικοί με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά “χτένιζαν” το πάρκο του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης όπου ο 21χρονος γιος της 48χρονης Janet Jordon εργαζόταν κάποτε ως κηπουρός.

Ξάδερφος του Jed Allen περιέγραψε το σοκ των συγγενών για τις δολοφονίες, παρακαλώντας τον 21χρονο να παραδοθεί στις αρχές.

“Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη. Θέλουμε απλά να μάθουμε γιατί. Μόνο ο Jed γνωρίζει τι συνέβη. Αν θα μπορούσαμε να του στείλουμε ένα μήνυμα, θα ήταν να παραδοθεί”, σημείωσε ο Tyler Clarke.

Συγγενείς, φίλοι και γείτονες αφήνουν λουλούδια και σημειώματα στον τόπο της τραγωδίας. “Είχαν έρθει πριν από λίγους μήνες στη γειτονιά. Πάντα έμοιαζαν χαρούμενοι”, σημείωσε η Sheila Welch.

Η προηγούμενη σπιτονοικοκυρά τους έκανε λόγο για στενό δεσμό ανάμεσα στον Jed Allen και τη μητέρα του, σημειώνοντας πως η ανατροφή του αμαυρώθηκε από τον εθισμό της στο αλκοόλ.

Οι αρχές προειδοποίησαν τους πολίτες να μην πλησιάσουν τον 21χρονο, με τις φωτογραφίες του να έχουν δοθεί στη δημοσιότητα προκειμένου να βοηθήσουν όσοι έχουν πληροφορίες.

Σε κάποιες από αυτές κρατά ένα τσεκούρι και ένα μαχαίρι κυνηγιού, ενώ σε άλλες λεπίδες ανάμεσα στα δάχτυλά του όπως ο αγαπημένος του υπερήρωας Wolverine στις ταινίες X-Men.

Ο Jed Allen, σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, προσπαθούσε να συμφιλιωθεί με το διαζύγιο των βιολογικών του γονιών και συχνά έμοιαζε σκυθρωπός.

Σε πρόσφατο ποστ που ανέβασε στο Facebook έγραφε πως αντιμετωπίζει προβλήματα στη δουλειά του και πως έχει βαρεθεί να τον αντιμετωπίζουν σαν βρωμιά.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε