Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Κοριτσάκι 5 ετών πήρε το τζιπ για να βρει την μαμά της

Κοριτσάκι 5 ετών πήρε το τζιπ για να βρει την μαμά της
Ανησύχησε που δεν βρήκε την μητέρα της σπίτι κι αποφάσισε να την αναζητήσει στο δρόμο! Μπήκε στο τζιπ, που ήταν σταθμευμένο στο γκαράζ του σπιτιού και το οδήγησε!
Δεν μπορούσε να βρει πουθενά τη μαμά της και αποφάσισε να αναλάβει δράση και να την αναζητήσει! Πήγε στο γκαράζ του σπιτιού όπου ήταν σταθμευμένο το αμάξι της μητέρας της, άναψε τη μηχανή και άρχισε να οδηγεί! Που είναι το περίεργο; Στο γεγονός ότι η οδηγός είναι μόλις 5 ετών!
 
Η μικρή Εμίλια Κίγκλεη επέστρεψε στο σπίτι της με το σχολικό και όπως πάντα μπήκε στο σπίτι αναζητώντας τη μητέρα της. Γρήγορα συνειδητοποίησε πως αυτή απουσίαζε κάτι που ανησύχησε το μικρό κοριτσάκι. Μη γνωρίζοντας τι να κάνει αποφάσισε να πάρει τι τζιπ από το γκαράζ του σπιτιού και να ψάξει μόνη της να τη βρει!
 
Όπως βέβαια ήταν φυσικό η μικρούλα αντιμετώπισε προβλήματα στην οδήγηση. Αφησε λοιπόν το αμάξι να τσουλάει και κάλεσε την αστυνομία λέγοντας πως το αυτοκίνητο της μαμάς της μετακινήθηκε μόνο του με κάποιο τρόπο κι αυτή δεν ήξερε τι να κάνει.
 
“Βλέπω τηλεόραση στο δωμάτιό μου… δεν ξέρω ποιος το έβγαλε έξω”, είπε αφότου είχε επιστρέψει στο άδειο σπίτι της.
 
Η αστυνομία, που έφτασε στο σημείο, βρήκε το αμάξι στο φράχτη γειτονικού σπιτιού ενώ όπως αποδείχτηκε η μικρή είχε μείνει μόνη εξαιτίας κακής συνεννόησης των δύο γονιών.
 
Η μητέρα είχε μεταβεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο και ο πατέρας της, που δεν μένει μαζί τους, δεν είχε καταλάβει πως έπρεπε να παραλάβει τη μικρή από το σχολικό.
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε