Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο άλλος μας εαυτός καραδοκεί! Οι “δίδυμοι” της διπλανής πόρτας (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)

Niamh Geaney και Karen Branigan
Niamh Geaney και Karen Branigan

Ίσως κάπου εκεί έξω να βρίσκεται ένας άνθρωπος με τον οποίο μοιάζουμε σαν δυο σταγόνες νερό ακόμα και αν πιστεύουμε ότι μετά από εμάς έσπασε το καλούπι!

Η 26χρονη Niamh Geaney και η 29χρονη Karen Branigan ανακάλυψαν πρόσφατα την απίστευτη ομοιότητά τους, αλλά δεν είναι οι μοναδικές στον κόσμο.

Niamh Geaney και Karen Branigan

“Όταν συναντηθήκαμε, δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από το πρόσωπό της. Σε μερικές εκφράσεις της έλεγα “θέε μου, αυτό είναι το πρόσωπό μου.

Niamh Geaney και Karen Branigan

Δεν θυμάμαι πόσες φορές πρέπει να είπα “αυτό είναι τρομακτικό”. Ήταν πραγματικά εκπληκτικό”, σημείωσε η Niamh Geaney.


Ήταν τον περασμένο μήνα που ο 69χρονος συνταξιούχος ιερέας Neil Richardson μετακόμισε στο Braintree και όλοι τον χαιρετούσαν αποκαλώντας τον John.

Ανακάλυψε γρήγορα την ύπαρξη του πρώην διευθυντή σχολείου 74χρονου John Jemison που του έμοιαζε καταπληκτικά.

John Jemison και Neil Richardson

“Ήταν πολύ τρομακτικό” σημείωσε ο John Jemison, σημειώνοντας πως ταίριαξαν αμέσως και έγιναν φίλοι. Οι δύο άντρες μάλιστα έχουν από 4 εγγόνια και πήγαιναν στο ίδιο κολλέγιο.

“Η μόνη μου ανησυχία είναι οι άνθρωποι που πιθανώς να σκέφτηκαν ότι τους αγνοώ όταν όλο αυτό το διάστημα χαιρετούσαν τον Neil αντί για εμένα”.

Το 2011, η δημοσιογράφος γοητεύτηκε από την ιδέα πως θα μπορούσε να υπάρχει μια άλλη γυναίκα που να της μοιάζει και άρχισε να αναζητά τη “δίδυμή” της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Lauren Hatcher και Sophie Robehmed

Έπεσε τελικά επάνω στην Lauren Hatcher που ζούσε στο Birmingham, εργαζόταν στη βιομαχανία του κινηματογράφου και μοιράζονταν έναν κοινό φίλο.

Με τον ίδιο περίπου τρόπο ανακάλυψαν την ομοιότητά τους και ο Jonny Sandgrove και ο Michael Harris που γνωρίστηκαν στο πανεπιστήμιο.

Jonny Sandgrove και Michael Harris

Όταν μάλιστα ο Michael Harris παντρεύτηκε την κοπέλα του Naomi, πολλά μέλη της οικογένειάς του πλησίασαν τον Jonny στον γάμο για να τον συγχαρούν.

Πηγή:
Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε