Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Pussycat Dolls: Βιτρίνα σε “κύκλωμα πορνείας” – “Μας πάσαραν ο ένας στον άλλο”

Pussycat Dolls

Μετά το σκάνδαλο με τον παραγωγό Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν, τα στόματα ανοίγουν. H Kaya Jones, μέλος των Pussycat Dolls, έκανε απίστευτες καταγγελίες για κακοποίησή τους.

Η 33χρονη σήμερα Kaya Jones μπήκε στις Pussycat Dolls το 2003 και έφυγε δύο χρόνια αργότερα. Κάνει τρομακτικές καταγγελίες, αναφέροντας ότι “πάσαραν” τα μέλη του συγκροτήματος σε στελέχη της μουσικής βιομηχανίας.

H ιδρυτής των Pussycat Dolls αρνείται τις κατηγορίες και κάνει λόγο για απαίσια και γελοία ψέματα. Οι ισχυρισμοί της Kaya Jones έρχονται μετά το σκάνδαλο με τον παραγωγό Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν που κλονίζει το Χόλιγουντ.

H Kaya Jones ισχυρίστηκε ότι τα μέλη της μπάντας αναγκάζονταν να κάνουν σεξ με στελέχη στη μουσική βιομηχανία. Κατηγορεί διευθυντικά στελέχη και μάνατζερ πως εκμεταλλεύτηκαν το γκρουπ των Pussycat Dolls στο οποίο εντάχθηκε το 2003 και έφυγε δύο χρόνια αργότερα.

Kaya Jones Pussycat Dolls

Pussycat Dolls

“Η αλήθεια μου. Δεν ήμουν σε ένα γυναικείο γκρουπ. Ήμουν σε κύκλωμα πορνείας. Απλά έτυχε να τραγουδάμε και να γίνουμε διάσημες. Ενώ όλοι οι άλλοι έβγαζαν χρήματα. Πόσο άσχημο ήταν; Οι άνθρωποιμε ρωτάνε γιατί έφυγα και εγκατέλειψα τα όνειρά μου, τα μέλη του γκρουπ και ένα συμβόλαιο 13 εκατομμυρίων δολαρίων. Ξέραμε ότι θα ήμασταν το νούμερο 1”, τόνισε η Kaya Jones.

H ιδρυτής των Pussycat Dolls Robin Antin χαρακτήρισε τους ισχυρισμούς της αηδιαστικούς και έκανε λόγο για γελοία ψέματα. Δήλωσε μάλιστα ότι η Kaya Jones αναζητά προφανώς τα δικά της 15 λεπτά δημοσιότητας. Υποστήριξε μάλιστα ότι δεν ήταν ποτέ πραγματικό μέλος των Pussycat Dolls άλλα ένα από τα πολλά δοκιμαστικά μέλη.

Kaya Jones – Pussycat Dolls: “Μας πάσαραν ο ένας στον άλλο”

Η Kaya Jones, που δεν κατονόμασε συγκεκριμένους άντρες που τις κακοποίησαν, τόνισε ότι αποφάσισε να μιλήσει μετά τη σφαγή στο Λας Βέγκας. Είχε φύγει λίγο νωρίτερα από τον χώρο και πήγε στο μπαρ ενός φίλου της σε κοντινό σημείο.

Kaya Jones Pussycat Jones

Αποκάλυψε ότι της είπαν πως έπρεπε να κοιμηθεί με στελέχη. “Στελέχη, διευθυντές, μάνατζερ και άλλους καλλιτέχνες που ήταν μέλη της δισκογραφικής. Πάσαραν ένα κορίτσι από τον έναν στον άλλο”, δήλωσε σε ηχογραφημένη συνέντευξή της στο InfoWars.com. “Για να είσαι μέλος της ομάδας πρέπει να είσαι ομαδικός παίκτης. Αυτό σημαίνει να κοιμηθείς με όποιον σου πουν. Αν δεν το κάνεις, δεν έχουν να εκμεταλλευτούν κάτι από εσένα. Αν σε μπλέξουν με ναρκωτικά το χρησιμοποιούν εναντίον σου”.

Kaya Jones Pussycat Dolls

Η αυτοκτονία της Simone Battle

Η Kaya Jones αναφέρθηκε και στην αυτοκτονία της Simone Battle το 2014. Ήταν μέλος των G.R.L, άλλο γκρουπ που ίδρυσε η Robin Antin. Είχε κρεμαστεί και εκπρόσωπος είχε δηλώσει ότι υπέφερε από κατάθλιψη εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων. “Πείτε στον κόσμο πως μας διαλύσατε ψυχολογικά. Είναι καλύτερο να μην πάρετε αμυντική στάση και επιτεθείτε όταν είστε ένοχοι. Όλοι σύντομα θα ξέρουν την αλήθεια. Αγαπάνε να παίζουν το θύμα”.

Pussycat Dolls

Η Antin επισήμανε πως το σχόλιό της ήταν άσχημο για τη Simone Battle, τονίζοντας ότι δεν θα έπρεπε να προσβάλει τη μνήμη της επαναφέροντας την αυτοκτονία της σε αυτές τις κατηγορίες. Οι ισχυρισμοί της έρχονται λίγες ημέρες μετά τις φήμες που θέλουν reunion των Pussycat Dolls με περιοδεία.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις