Τρίτη, 7 Μαΐ
17oC Αθήνα

Η Αθηνά Ωνάση έπιασε στα πράσα τον Αλβάρο με Ισπανίδα

Η Αθηνά Ωνάση έπιασε στα πράσα τον Αλβάρο με Ισπανίδα

Από την ώρα που έσκασε η είδηση χωρισμού της Αθηνάς Ωνάση με τον Αλβάρο Ντε Μιράντα, πληθαίνουν τα δημοσιεύματα για τους λόγους του χρυσού διαζυγίου.

Ενώ φαινόταν πως θα σπάσουν την κατάρα Ωνάση με την αγάπη τους, δεν τα κατάφεραν και ο λόγος φαίνεται πως ήταν μια άλλη γυναίκα. Σύμφωνα με δημοσίευμα του γερμανικού site bunte.de, η Αθηνά Ωνάση έπιασε επ’ αυτοφώρω τον επί 11 χρόνια σύζυγό της με μια Ισπανίδα.

Ο γάμος τους είχε γίνει στο Σάο Πάολο το 2005 και από τότε ήταν αχώριστοι. Ένιωθαν ότι είχαν βρει ο ένας στο πρόσωπο του άλλου την αδερφή ψυχή του, τα άλογα ήταν το πάθος τους και η οικογένεια ήταν πολύ σημαντική και για τους δύο.

Η Αθηνά Ωνάση εδώ και καιρό, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, δεν φορούσε τη βέρα της που πάντα φρόντιζε να επιδεικνύει με κάθε τρόπο. Ενώ χαμογελά φιλικά, τα μάτια της είναι λυπημένα και άδεια. Από το πλευρός της λείπει εδώ και μέρες ο αγαπημένος της Ντόντα.

Στα μέσα Μαΐου είχε πάει σε ένα τουρνουά με την κόρη του Viviane, ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα έλειπε για πρώτη φορά από το πλευρό της Αθηνάς που συμμετείχε σε τουρνουά στο Hamburg-Klein Flottbek.

Πηγή: Bunte.de

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε