Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Survivor Ελισάβετ Αϊνατζόγλου – Ορέστης Τσανγκ: “Καρφώνουν” πρώην συμπαίκτες τους! [vid]

Survivor Ελισάβετ Αϊνατζόγλου – Ορέστης Τσανγκ: “Καρφώνουν” πρώην συμπαίκτες τους! [vid]

Έφυγαν από το Survivor και άρχισαν τις σπόντες για πρώην συμπαίκτες τους! Σπαλιάρας, Αναγνωστόπουλος, Αργιαννίδης σχολιάστηκαν από τον Ορέστη Τσανγκ και την Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου που δεν έχουν τίποτα πια να χωρίσουν.

Καλεσμένοι στο σημερινό επεισόδιο του Survivor Πανόραμα ήταν οι δίδυμες αδερφές Αϊνατζιόγλου και ο Ορέστης Τσανγκ. Οι παίκτες έχουν αποχωρήσει από το παιχνίδι και τον Άγιο Δομίνικο, επέστρεψαν στην Ελλάδα και πλέον “τα χώνουν” κανονικότατα στους πρώην συμπαίκτες τους!

Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Ορέστης Τσανγκ είχε ψηφίσει την Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου για αποχώρηση. Οι χρήστες του Twitter ύστερα από λίγο καιρό τον τρόλαραν για τις συνεχείς υποψηφιότητες που έδινε στην παίκτρια, παρά το γεγονός ότι μετά το πάρτι της ένωσης του Survivor, η σχέση τους βελτιώθηκε και δεν την ξαναψήφισε.

Ο επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκη ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν είχε κάτι προσωπικό με την ίδια, απλά θεωρούσε ότι ήταν αρκετά αδύναμη σε σχέση με τους άλλους συμπαίκτες του, για αυτό και πίστευε ότι ήταν δίκαιο να φύγει εκείνη.  Η Ελισάβετ δέχτηκε την άποψή του και έτσι, οι δύο πρώην παίκτες τουSurvivor  “έδωσαν τα χέρια”.

Οι διαφορές τους λύθηκαν ενώπιον της Ελεονώρας Μελέτη, της δίδυμης αδερφής της Ελισάβετ και του τηλεοπτικού κοινού που παρακολούθησε την εκπομπή. Μπορεί οι δύο τους να τα βρήκαν, αλλά δεν έχασαν την ευκαιρία τώρα που είναι έξω από το παιχνίδι, να “κράξουν” πρώην συμπαίκτες τους! Πάνος Αργιαννίδης, Κώστας Αναγνωστόπουλος και Γιάννης Σπαλιάρας μπήκαν στο στόχαστρό τους…

Ελισάβετ κατά Πάνου

Ορέστης Τσανγκ και Πάνος Αργιαννίδης ήταν μία “ομάδα” ενάντια στον Κώστα Αναγνωστόπουλο και τα κορίτσια της ομάδας. Οι εντάσεις για τις δύο “κλίκες” ήταν πολλές με τον Ορέστη Τσανγκ όποτε έχει την ευκαιρία να θέτει σε υποψηφιότητα για αποχώρηση είτε τα κορίτσια της ομάδας, είτε τον μισθοφόρο. Η Ελισάβετ για πρώτη φορά μίλησε για την στρατηγική που ακολουθούσε ο Πάνος και έριξε εμμέσως τις σπόντες της και στον Ορέστη.

«Νομίζω ότι και ο Πάνος το έχει παραδεχτεί και στον αέρα ότι ακολουθούσε στρατηγική. Δεν ξέρω αν το κανονίζατε, καλά, σας είχα ακούσει, είχα ακούσει τον Πάνο να μιλάει και να λέει να ψηφίσετε τα κορίτσια. Δεν ξέρω αν είχε ξεκινήσει από τον Πάνο ή από εσένα, αλλά εντάξει, ότι έγινε, έγινε. Είχα παραξενευτεί…

Ήταν μια ψηφοφορία, όπου τα είχε “πάρει” ο Πάνος και έλεγε πάρα πολλά. Είχε πει κάτι για την Ελισάβετ Δοβλιατίδου ότι “είναι ένα νέο κορίτσι κι εγώ θέλω να βοηθήσω τα νέα παιδιά”. Και στην πρώτη ψηφοφορία, ενώ μας έχει υποσχεθεί ότι δεν θα ψηφίσει εσένα (Ειρήνη Αϊνατζιόγλου) ή εμένα, πήγε και ψήφισε εσένα», είπε μεταξύ άλλων η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου.

Τσανγκ κατά Αναγνωστόπουλου

Από την μεριά του ο Τσανγκ δεν θα μπορούσε παρά να υπερασπιστεί τον Πάνο και να σχολιάσει όλες τις συμπεριφορές του Κώστα Αναγνωστόπουλου που τον έχουν πειράξει. Aποκορύφωμα η στιγμή που ο μισθοφόρος έκλεισε το μάτι στους διάσημους, όταν ανακοινώθηκε ότι ο Ορέστης είναι αυτός που θα φύγει από την ομάδα των Μαχητών.

«Εγώ τουλάχιστον δεν χαμογέλασα και δεν έκλεισα το μάτι σε κανέναν όταν ψήφιζα ή όταν έφευγα. Είχα πει αρκετές φορές μέσα στο παιχνίδι ότι τους φίλους μου δεν θα τους ψηφίσω ποτέ. Όταν κοιμάμαι δίπλα δίπλα με έναν άνθρωπο τόσο καιρό, καλύτερα να ψηφιστώ εγώ ο ίδιος, παρά να ψηφίσω κάποιον από αυτούς. Στεναχωριόμουν κάθε φορά όταν έπρεπε να ψηφίσω και δεν έκλεισα το μάτι στον αντίπαλο επειδή έδιωξα κάποιον. Θεωρώ ότι έκανε λάθος ο Κώστας που με ψήφισε. Δεν τον θεωρούσα φίλο μου, τον θεωρούσα συμπαίκτη μου. “Χάρηκε” που έφυγα…», τόνισε στο Survivor Πανόραμα, ο Ορέστης.

Τσανγκ κατά Σπαλιάρα

Ο ίδιος “έριξε τα βέλη του” και στον Γιάννη Σπαλιάρα: «Εγώ έχω πει στον Γιάννη ότι κάνει σαν ντίβα όταν πεινάει. Οπότε γενικά σε ένα παιχνίδι που υπάρχει πείνα σίγουρα υπάρχουν και νεύρα. Όπως κι εγώ στεναχωριέμαι πολύ όταν χάνω. Κάνω αυτοκριτική, είμαι πολύ αυστηρός κριτής στον εαυτό μου».

Το αποψινό επεισόδιο

Το αγώνισμα σήμερα απαιτεί επαφή με το νερό, ταχύτητα, δύναμη και ευστοχία. Αρχικά, οι παίκτες περνούν μια λίμνη τραβώντας με δύναμη μια ξύλινη κατασκευή. Ύστερα, καλούνται να αποφύγουν εμπόδια με σχοινιά, να κάνουν ένα ιδιόμορφο κοπιαστικό zip line, να ξαναπεράσουν εμπόδια και τελικά να φτάσουν στον τελικό στόχο.

Θυμίζουμε ότι οι δυο ομάδες καλούνται σ’ ένα ακόμη αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό, κι όχι την ασυλία. Όπως είχε ανακοινώσει ο Σάκης Τανιμανίδης κατά τη διάρκεια του αγώνα Ελλάδας – Τουρκίας, η ελληνική ομάδα αυτή την εβδομάδα δεν θα αγωνιστεί για ασυλία. Έτσι «Διάσημοι» και «Μαχητές» που αριθμούν από πέντε παίκτες θα παραμείνουν ισάριθμοι για μια ακόμη εβδομάδα και θα αγωνίζονται χωρίς το άγχος της αποχώρησης παίκτη. Μάλιστα οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ…

Ο Σάκης κάνει “ντου” στον Άγιο Δομίνικο και στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 100 ημερών Survivor μαζί με όλους τους παίχτες, γίνονται μία ομάδα και στέλνουν ένα μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης.

Διαβάστε επίσης:

Survivor Βαλαβάνη: Χαμός με το λάθος της παραγωγής στο μοντάζ! [vid]

Survivor: Τόσα κιλά έχασε ο Μπο! Απίστευτο σουξέ στις γυναίκες!

Survivor: Πρόβλημα υγείας η Βαλαβάνη – Να γιατί είναι φουσκωμένη!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε