Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Survivor: Ο “ναυαγός” Ντάνος και το αυτοκίνητο στα χέρια του Βασάλου [vids]

Survivor: Ο “ναυαγός” Ντάνος και το αυτοκίνητο στα χέρια του Βασάλου [vids]

Ένα επεισόδιο διαφορετικό από τα άλλα παρακολούθησαν οι τηλεθεατές χθες στο Survivor. Δείτε όσα χάσατε.

Όλα διαφορετικά στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Διαφορετικό αγώνισμα, διαφορετικό έπαθλο και διαφορετικοί παίκτες. Οι πέντε παίκτες που έχουν απομείνει στο παιχνίδι, μετά την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, τα έδωσαν όλα για το αυτοκίνητο. Και όταν εννοούμε όλα, δεν εννοούμε ούτε ισορροπία, ούτε ταχύτητα, ούτε ευλυγισία, παρά μόνο καλές μαντεψιές στις ερωτήσεις κουίζ. Πόσες άλλες πια ανατροπές να αντέξουμε;

Μετά το Συμβούλιο του Νησιού και την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη από το χθεσινό Survivor, άλλοι την περίμεναν και άλλοι ξαφνιάστηκαν. Οι Μαχητές δεν έχασαν χρόνο και μόλις επέστρεψαν στην παραλία, άρχισαν τα σχόλια.

Ο μισθοφόρος δήλωσε ότι δεν στενοχωρήθηκε με την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη καθώς έχει βιώσει και χειρότερα με συμπαίκτες του που έφυγαν, ενώ ο Βασάλος επεσήμανε ότι το περίμενε. Λίγο αργότερα στις κάμερες του Survivor, ο Σπαλιάρας εξομολογήθηκε: “Δεν το πιστεύω ότι έχω φτάσει ως εδώ. Ευχαριστώ τον κόσμο είναι συγκινητικό. Ήθελα απλά να έχω μια αξιοπρεπή εμφάνιση και να κάτσω ένα μήνα και τελικά έφτασα ως εδώ!”

“Είσαι ο τελευταίος Διάσημος. Δεν περίμενες να φύγει η Ευρυδίκη;” έλεγαν οι Μαχητές στον Σπαλιάρα! “Δεν το περίμενα, σου είχα πει ότι με όποιον και να ήμουν υποψήφιο, μου ήταν το ίδιο. Χαλαρά θα το έπαιρνα όπως και όλο το παιχνίδι το πήρα χαλαρά από την αρχή. Και αυτό ήταν που με κράτησε προσγειωμένο. Στεναχωρήθηκα για την Ευρυδίκη γιατί προσπάθησε πολύ, συγκινήθηκα στο τέλος αλλά εννοείται ότι είμαι χαρούμενος που παρέμεινα. Στο τέλος έβγαλε ένα πολύ καλό πρόσωπο και όσο πέρναγε ο καιρός δυνάμωνε στο Survivor αγωνιστικά”, απάντησε εκείνος.

Την ίδια ώρα, ο Ντάνος μόνος του κοιμήθηκε και μόνος του ξύπνησε το επόμενο πρωί… “Είναι πρωτόγνωρο για μένα να είμαι μόνος μου στην καλύβα. H Eυρυδίκη ήταν η τελευταία μου παρέα. Πολύ περίεργο πράγμα να είμαι μόνος μου στην καλύβα”, δήλωσε στις κάμερες. “Φυσικά να έρθει στην καλύβα μας αν θέλει ο Ντάνος”, είπε ο Μάριος, ωστόσο δεν φάνηκε κανείς να έκανε κάποια κίνηση..

Το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθούσε τον Διάσημο μόνο του στην καλύβα, να μιλά με μια καρύδα… Ο ίδιος ύστερα θέλησε να ανακουφίσει το κοινό αλλά μάλλον δεν τα κατάφερε: “Δεν έχω τρελαθεί. Μιλούσα με μια καρύδα… κλειστός χαρακτήρας, δεν μιλά πολύ αλλά πιστεύω με τον καιρό θα τα βρούμε!”. Στιγμές βγαλμένες από την ταινία “Ναυαγός” με τον Τομ Χανκς. Αντί για μια μπάλα του βόλεϊ, ο Σκιαθίτης απέκτησε για φίλο την καρύδα, αφού αυτό βρήκε μπροστά του.

Και ήρθε η στιγμή του αγωνίσματος… Ποιού αγωνίσματος; Oύτε αγώνισμα, ούτε στίβο μάχης, η χθεσινή κατάκτηση του επάθλου γινόταν με ερωτήσεις.“Εμένα αυτό που μου έμεινε είναι ότι χάνουμε 800 θερμίδες στο σεξ! Έτσι είχε πει ο Γιάννης!”, δήλωσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος μετά από ερώτηση του παρουσιαστή του Survivor σχετικά με το τι τους έμεινε στο μυαλό από όλα τα κουίζ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε ότι χθες οι παίκτες θα αγωνιστούν στο τελευταίο παιχνίδι ερωτήσεων με έπαθλο ένα αυτοκίνητο… θηρίο και μετά από μια διαφήμιση που ξεπέρασε τα δέκα λεπτά, οι παίκτες κάθισαν στα σκαμπό τους και επέστρεψαν στην πραγματικότητα. Μάλιστα, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε το παιχνίδι που θα μπορούσε να λέγεται: “Πόσο καλά ξέρεις τη μαμά σου”… Οι παίκτες καλούνταν να μαντέψουν τι απάντησαν οι μητέρες του σε δεκάπεντε ερωτήσεις που τους αφορούν.

Το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού κορυφώθηκε και κυρίως του γυναικείου. Αφού πέντε άνδρες μίλαγαν για τη σχέση με τη μητέρα τους και πώς γενικά συμπεριφέρονται στις γυναίκες. Συνέχεια κάνει δώρο ο Ντάνος στη μαμά του, ο Βασάλος είναι ρομαντικός τύπος, ο Αναγνωστόπουλος ήθελε όταν ήταν παιδί να γίνει αστροναύτης και ο Σπαλιάρας είναι πάντα μουτρωμένος όταν ξυπνά το πρωί.

Οι δύο παίκτες που πέρασαν στον τελικό του χθεσινού “ματς”, ήταν ο Βασάλος και ο Αναγνωστόπουλος. Και οι δύο αγωνίστηκαν εκ νέου σε ένα αγώνισμα με δεμένα τα μάτια.  Οι παίκτες καλούνταν να βάλουν νούμερα σε ένα πίνακα με ανάγλυφη την μορφή τους. Ο πιο γρήγορος ήταν ο personal trainer που αποδείχθηκε ο νούμερο ένα… μαμακιάς και θα χαρεί μαζί με τη μητέρα του το πολυπόθητο αυτοκίνητο, αφού ανακοίνωσε ότι θα της το χαρίσει!

“Φίλε συγχαρητήρια!”, είπε ο Μάριος στον μεγάλο νικητή με τον ίδιο να απαντά: “Το καλύτερο μας το κράταγαν για το τέλος!”, ενώ ο Σπαλιάρας πέταξε πάλι την ατάκα του: “Το επόμενο δώρο στην μάνα σου πρέπει να είναι ένα διαμέρισμα!”.

Ποιος θα είναι ο νικητής του επόμενου ατομικού αγωνίσματος; Πώς θα συνεχιστεί το κλίμα των παικτών με την απομόνωση του Ντάνου; Τι άλλες εκπλήξεις κρύβει το Survivor; Η απάντηση στις τηλεοπτικές μας οθόνες απόψε στις 21:00.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Προσοχή Spoiler! Αυτή είναι η τελική τετράδα

Survivor: Η “συγγνώμη” της Βαλαβάνη στον Ντάνο και ο αήττητος Μάριος [vids]

Χανταμπάκης – Παπαδοπούλου: Της ζήτησε τον λόγο για το άδειασμα!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε