Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Πάντρεψαν» την Κωνσταντινίδου με τον κολλητό της

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Πάντρεψαν» την Κωνσταντινίδου με τον κολλητό της

Είναι από αυτές τις φορές που με κάνουν και… γελάω. Ίσως όμως, ενώ εγώ το αντιμετωπίζω με χιούμορ οι άμεσα εμπλεκόμενοι να ενοχλούνται, όταν μάλιστα οι «ειδήσεις» μπορεί να προκαλέσουν πολλά προβλήματα.

Παλαιότερα θυμάμαι πως είχαν κυκλοφορήσει φωτογραφίες με γνωστό στέλεχος της τηλεόρασης μαζί με την καινούργια του «σύντροφο», η οποία όμως, ήταν η αδελφή του.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση λοιπόν μιλάμε για το σύζυγο της κολλητής της. Εδώ και λίγες ημέρες λοιπόν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου από νυχτερινή έξοδό της ανήμερα την πρωτοχρονιά. Στις φωτογραφίες αυτές η δημοφιλής ηθοποιός είναι αγκαλιά με έναν άντρα που, σύμφωνα με αυτά τα δημοσιεύματα, είναι ο Δημήτρης Τσέλιος και με τον οποίο η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, έχουν σχέση εδώ και πέντε χρόνια!

Σύμφωνα όμως, με έγκυρες πληροφορίες μου πρόκειται για γκάφα, αφού ο άντρας που εμφανίζεται στις φωτογραφίες είναι φίλος της, που ονομάζεται Γιώργος. Στις ίδιες φωτογραφίες μάλιστα είναι και η σύζυγός του Ματίνα, με την οποία η ηθοποιός είναι πολλά χρόνια φίλη και αποφάσισαν να διασκεδάσουν μαζί σε νυχτερινό κέντρο ανήμερα της πρωτοχρονιάς.

Ίσως λοιπόν κάποιοι μετά τη γκάφα που έκαναν σταματήσουν να γράφουν και ευφάνταστα σενάρια για τα «φιλιά που αντάλλασαν η ηθοποιός με τον αγαπημένο της», γιατί –σχολιάζοντας με χιούμορ! – είναι σίγουρο ότι αν αντάλλασαν τότε θα… παρεξηγείτο η σύζυγός του, η οποία, όπως είπα, ήταν παρούσα.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε