Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Συνεργασία Χαϊκάλη με Θωμόπουλο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Συνεργασία Χαϊκάλη με Θωμόπουλο

Η συνεργασία τους κράτησε χρόνια και οι τηλεθεατές την απόλαυσαν, αφού η σειρά «50 – 50» στην οποία πρωταγωνιστούσαν αγαπήθηκε πολύ. Ο λόγος για τον Παύλο Χαϊκάλη και τον Βασίλη Θωμόπουλο που θα συνεργαστούν και πάλι, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου, ο γνωστός ηθοποιός θα είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς «Απόφοιτοι» που ετοιμάζει για την επόμενη σεζόν το κανάλι του Αμαρουσίου και θα σκηνοθετήσει ο Βασίλης Θωμόπουλος.

Όπως σας είχα γράψει πρώτα μέσα από το Newsit, ο σκηνοθέτης συμφώνησε με τα στελέχη του ΑΝΤ1 να αναλάβει την καινούργια σειρά που θα βγάλουν στον αέρα.

Έτσι, εκτός από τους Μάριο Αθανασίου, Μαριάννα Τουμασάτου, Κρατερό Κατσούλη, Μιχάλη Μαρίνο, Χριστίνα Τσάφου και Δημήτρη Μαυρόπουλο σε έναν από τους βασικούς ρόλους θα δούμε τον Παύλο Χαϊκάλη.

Σύμφωνα όμως, με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου συμφωνία με τα στελέχη του ΑΝΤ1 έκλεισε και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου για να ερμηνεύσει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της καινούργιας τους σειράς.

Έτσι σιγά σιγά τα στελέχη του ΑΝΤ1 ολοκληρώνουν το βασικό καστ της καινούργιας τους σειράς που έχει τον προσωρινό τίτλο «Απόφοιτοι» .

Αξίζει δε να αναφέρω ότι την επόμενη σεζόν το κανάλι του Αμαρουσίου θα έχει αρκετές ελληνικές σειράς στο πρόγραμμά του, αφού εκτός από το «Μπρούσκο» που θα συνεχίσει, σε λίγες ημέρες ολοκληρώνονται τα γυρίσματα της «Εκδρομής» που σκηνοθετεί ο Αλέξανδρος Πανταζούδης, ενώ άρχισαν τα γυρίσματα για τις «Τρίχες» σε σενάριο του Αλέξανδρου Ρήγα και του Δημήτρη Αποστόλου.

Επίσης, τις επόμενες ημέρες ολοκληρώνεται και το καστ της καινούργιας σειράς με πρωταγωνιστή τον Στέλιο Μάινα. Σίγουρα λοιπόν οι περισσότεροι από τους συντελεστές των σειρών αυτών έχουν τα εχέγγυα ότι θα είναι πραγματικά καλές δουλειές που θα τις απολαύσουν οι τηλεθεατές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απαρηγόρητος ο Παύλος Χαϊκάλης στην κηδεία του Σάκη Μπουλά! – ΒΙΝΤΕΟ

Παύλος Χαϊκάλης:«Μας άφησε μόνους και μένα και τον Πέτρο! Έσπασε την τριάδα ο Σάκης»

Αλλαγές στο «Μεζεδοπωλείο» του Χαϊκάλη

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε