Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Έπεσαν οι υπογραφές με… διεθνείς βλέψεις!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Μπορεί να μην έχει κυκλοφορήσει επίσημο δελτίο τύπου αλλά «μία φωτογραφία ίσον χίλιες λέξεις»! Με ένα κλικ του φωτογραφικού φακού λοιπόν την ώρα της υπογραφής και με ανάρτηση στα social media είναι οριστικό και επίσημο ότι θα αρχίσει η παραγωγή του…!

Η… ανεπίσημη ανακοίνωση έγινε από τον Γιώργο Θεοφάνους που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του φωτογραφία καθώς υπέγραφε τη συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ για το «Junior Music Stars», γράφοντας ότι «JUNIOR MUSIC STARS έπεσαν και επίσημα οι υπογραφές με το ΣΚΑΙ. Σε μερικές μέρες ξεκινάμε γυρίσματα…»!

Τα γυρίσματα είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν στις αρχές Αυγούστου που τα σχολεία είναι κλειστά ώστε να μπορούν να λάβουν μέρος τα παιδιά χωρίς να χάνουν ώρες από τα μαθήματά τους.

Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου το συμβόλαιο δεν είναι μόνο για τη συνεργασία του συνθέτη με τον ΣΚΑΪ, αλλά και συνεργασίας για τα δικαιώματα καθώς το κανάλι του Φαλήρου έχει… διεθνείς βλέψεις για το καινούργιο talent show που δημιούργησε ο Γιώργος Θεοφάνους.

Έτσι έχει κάνει επαφές και με εταιρείες παραγωγής του εξωτερικού ώστε να αγοραστούν τα δικαιώματα και από άλλες χώρες, καθώς το «Junior Music Stars» δεν μοιάζει με το «Music School» που πρόβαλλε το MEGA και πρόκειται για καινούργιο τηλεοπτικό προϊόν που μπορεί να πουληθεί και σε άλλες χώρες.

Πάντως, εκτός από τις επαφές με τις εταιρείες του εξωτερικού στο κανάλι του Φαλήρου συνεχίζουν την προετοιμασία και την επόμενη βδομάδα θα οριστικοποιηθεί και ποια θα είναι τα μέλη της κριτικής επιτροπής, εκτός βεβαίως από το δημιουργό του talent show, τον Γιώργο Θεοφάνους, που θα είναι σε αυτήν…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε