Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η «Εθνική Ελλάδος» πάει… στο εξωτερικό

Η «Εθνική Ελλάδος» πάει… στο εξωτερικό

Μετά την επιτυχία των «Σαββατογεννημένων» και «Στο παρά πέντε» το MEGA έχει ξεκινήσει να προβάλλει την καινούργια σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, την «Εθνική Ελλάδος», που όπως αποδεικνύεται και από τις μετρήσεις τηλεθέασης έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, αφού, ενδεικτικά αναφέρω ότι το τελευταίο επεισόδιο, την προηγούμενη Τρίτη, σημείωσε 29,3% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 35,6% στο δυναμικό κοινό.

Απόψε, θα προβληθεί το 6ο επεισόδιο και όπως θα δείτε η «Εθνική Ελλάδος» εξαναγκάζεται να πάει στο εξωτερικό και να συμμετάσχει σε διεθνείς αγώνες. Εκτός όμως από τις πιέσεις που δέχονται από το εξωτερικό οι ηρωίδες της σειράς συνεχίζουν και τον καθημερινό αγώνα τους σε όσους τους φέρνουν εμπόδια και έτσι η Νίκη (Σμαράγδα Καρύδη) θα «αγωνιστεί» σε κατά μέτωπο επίθεση με τον Θόδωρα (Κώστας Αποστολάκης).

Από την άλλη η Φοίβη (Κατερίνα Παπουτσάκη) προσπαθεί να κρατήσει άμυνα από τον Αχιλλέα (Ορφέας Αυγουστίδης) που τη μέρα των γενεθλίων της θα της κάνει μία πολύ… περίεργη επίθεση! Η Φρόσω (Κωνσταντίνα Μιχαήλ) θα αποφασίσει να… καθίσει στον πάγκο και θα δηλώσει πως αποχωρεί από την ομάδα και όπως φαίνεται μόνο ένα θαύμα θα την πείσει να γυρίσει!

Η συνέχεια επί της οθόνης, απόψε στις 22:20, που το MEGA θα προβάλλει το 6ο επεισόδιο της πετυχημένης σειράς.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε