Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η «Χειρότερη βδομάδα»… τους έκανε μαλλιά κουβάρια!

Η «Χειρότερη βδομάδα»… τους έκανε μαλλιά κουβάρια!

Θολό παραμένει το τοπίο για τη «Χειρότερη βδομάδα της ζωής μου», τη μία από τις δύο καινούργιες σειρές της φετινής σεζόν του MEGA, αφού τα γυρίσματα έχουν σταματήσει και ουδείς γνωρίζει τι πρόκειται να γίνει…!

Να διευκρινίσω ότι η πρωτότυπη σειρά αποτελείται από τρεις κύκλους των επτά επεισοδίων και στη χώρα μας προβλήθηκε μόνο ο πρώτος, ενώ επιθυμία στελεχών (κι όχι μόνο!) του σταθμού της Μεσογείων είναι να βγει φέτος στον αέρα ο δεύτερος κύκλος. Οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν όμως και στο τηλεοπτικό τοπίο και μάλιστα με τα έντονα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο MEGA πολλοί είναι αυτοί που τονίζουν ότι «Βδομάδα»… δικαίωσε τον τίτλο της στο «χειρότερη» ως προς την πορεία της στους πίνακες τηλεθέασης. Έτσι ορισμένα στελέχη του MEGA θεωρούν ότι επιβάλλεται να βγάλουν τουλάχιστον το δεύτερο κύκλο στον αέρα και ότι παρά τις χαμηλές επιδόσεις της είναι θέμα… αξιοπρέπειας, καθώς δεν γίνεται το MEGA-λο κανάλι να σταματά συνεχώς σειρές του, ενώ η άλλη πλευρά υποστηρίζει ότι δεν είναι θέμα… γοήτρου αλλά προέχει το οικονομικό θέμα και σε αυτούς τους καιρούς είναι άσκοπο να την βγάλουν ξανά στον αέρα.

Ωστόσο η κατάσταση «μαλλιά κουβάρια» για τη σειρά φαίνεται ότι έχει φτάσει και σε αρκετά υψηλά… τμήματα του σταθμού καθώς φαίνεται ότι έχει τεθεί και ως όρος για να δεχτεί μερίδα των μετόχων την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Το ποια άποψη τελικά θα επικρατήσει και αν τελικά η «Χειρότερη βδομάδα» βγει στον αέρα ή θα γίνουν κι άλλοι… μαλλιά κουβάρια στο σταθμό της Μεσογείων θα το δούμε τις επόμενες ημέρες που θα ληφθούν οι τελικές… συμφωνίες και αποφάσεις!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε