Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Καινούργια εκπομπή… από τα παλιά!

Καινούργια εκπομπή… από τα παλιά!

Με το δικό τους τρόπο και χρησιμοποιώντας κάποια hit προγράμματά τους αποφάσισαν στον  ΑΝΤ1 να γιορτάσουν τα 26 χρόνια της παρουσίας τους στο τηλεοπτικό τοπίο. Έτσι μέσα στον επόμενο μήνα θα προβληθούν τρεις διαφορετικές εκπομπές που θα μας θυμίσουν ορισμένα πετυχημένα παλαιότερα προγράμματά τους.

Ποια είναι αυτά; Κατ’ αρχάς ο διαγωνισμός των καλλιστείων για την ανάδειξη της «Σταρ Ελλάς» που για πολλά χρόνια παρουσιαζόταν από τον ΑΝΤ1, αλλά και δύο ελληνικές σειρές που αγαπήθηκαν από πολλούς τηλεθεατές και σημείωσαν υψηλές τηλεθεάσεις: η καθημερινή σειρά του Νίκου Φώσκολου, η «Λάμψη», αλλά και η κωμική σειρά του Λευτέρη Καπώνη «Οι παντρεμένοι έχουν ψυχή».  

Τα τρία αυτά προγράμματα λοιπόν θα γίνουν μία εκπομπή το καθένα και στην οποία θα θυμηθούμε αλλά και θα μάθουμε πολλά για το κάθε ένα από αυτά. Για την παρουσίασή τους μάλιστα έχουν επιλεγεί και πρόσωπα που έχουν σχέση με το κάθε πρόγραμμα, αφού την παρουσίαση της εκπομπής για τη «Λάμψη» θα κάνει η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου που ξεκίνησε την τηλεοπτική της καριέρα από την καθημερινή σειρά, ενώ την παρουσίαση για τους «Παντρεμένους» ανέλαβε η Νόνη Δούνια που επίσης έπαιξε στη σειρά. Την παρουσίαση στην εκπομπή για τα καλλιστεία θα κάνει η Βίκυ Καγιά που ναι μεν δεν διαγωνίστηκε για τον τίτλο της «Σταρ Ελλάς» αλλά τα στελέχη του ΑΝΤ1 της ζήτησαν να το κάνει λόγω της ενασχόλησής της με το χώρο του μόντελινγκ.

Η εκπομπή θα έχει τίτλο «Flashback» και εκτός από τα αποσπάσματα θα υπάρχουν και συνεντεύξεις προσώπων που θα θυμηθούν, αλλά και θα σχολιάσουν. Δεν αποκλείεται πάντως αν οι τηλεθεατές τις… τιμήσουν με την παρουσία τους τα στελέχη του ΑΝΤ1 να βγάλουν και άλλα hit από τα αρχεία τους και να ακολουθήσουν κι άλλες αφιερωματικές εκπομπές σε παλαιότερα προγράμματά τους…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε