Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Melfie – Το “ξεγύμνωμα” της κάμερας και το γυμνό της Στάη

Melfie – Το “ξεγύμνωμα” της κάμερας και το γυμνό της Στάη

Ευχαριστημένοι δηλώνουν στον ΑΝΤ1 από τις επιδόσεις της βραδινής κι εορταστικής έκδοσης του «Πρωινού» τους την παραμονή των Χριστουγέννων. Η αλήθεια πάντως είναι ότι δεν κατάφερε να «χτυπήσει» στη μάχη της τηλεθέασης τον Σπύρο Παπαδόπουλο που για ακόμα μία φορά μάζεψε τους περισσότερους τηλεθεατές στον ALPHA με το «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Οι δε στιγμές αμηχανίας και βαρεμάρας από αρκετούς που κάθονταν στο τραπέζι του ΑΝΤ1 ήταν αρκετές και εμφανείς. Ε, άμα λοιπόν βαριούνται οι ίδιοι, πώς να καθίσουν οι τηλεθεατές…; Η αλήθεια είναι πικρή… αλλά ορισμένοι από τους «διασκεδάζοντες» έπλητταν… και το έδειχναν, προφανώς γιατί θα σκέφτονταν «εγώ θα το έκανα καλύτερα από τον Λιάγκα και τη Σκορδά…»! Ε, ναι… ήταν εμφανές. Γιατί η κάμερα προδίδει και «ένα πλάνο ίσον χίλιες λέξεις» δείχνοντας τις πραγματικές σκέψεις και… ξεγυμνώνοντας την αλήθεια πολλών…!

Χαμός και με τη γυμνή φωτογράφιση της Έλλης Στάη. Μέχρι και ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε –για ακόμα μία φορά!- υποστηρίζοντας στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1 ότι έχει πέσει πολύ… ρετούς στη συγκεκριμένη φωτογραφία! Εντάξει…! Είναι αλήθεια πως το σώμα της δημοσιογράφου εμφανίζεται… ζηλευτό, αλλά τι ζόρι τραβά κι ο Λιάγκας; Σάμπως είναι η πρώτη ή η τελευταία που ρετουσαρίστηκε; Εδώ σε φωτογραφίες του στιλ «βγήκε βόλτα με τα παιδιά της» η… ανυποψίαστη φωτογραφιζόμενη σελέμπριτι ρετουσάρεται για να αφήσει τους… παπαράτσι να την αποθανατίσουν ξανά! Μην τρελαθούμε κιόλας…!

Πάντως η ιδέα του περιοδικού, του Down Town, να ακολουθήσει το κόνσεπτ που είχε κάνει πριν από χρόνια με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS», την 1η Δεκεμβρίου και έγινε τώρα με… χρονοκαθυστέρηση, δεν είναι από τα πετυχημένα της ιστορίας του. Εκτός από το –σε λογικά πλαίσια ρετούς- πολλοί από τους… ξεγυμνωμένους έχουν δείξει περισσότερα σε δημόσιες εμφανίσεις τους. Το δε σεντόνι της φωτογράφισης πρέπει να το πήραν περισσότεροι από τους μισούς για να ποζάρουν… δήθεν γυμνοί και να καλύψουν… τα πάντα! Ε, τουλάχιστον η Στάη τόλμησε και έδειξε περισσότερα από αυτούς, έστω και αν πουν ότι κάθισε η ίδια να επιβλέψει το ρετούς. Έτσι, για να λέμε την αλήθεια «γυμνή» και να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, ή εν προκειμένω, πίσω από… σεντόνι!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε