Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Melfie – Το… μάτι στη Βλεπάκη, η πολυλογία του Αρναούτογλου, η ευγλωττία του Γεωργούλη και τα… νεύρα στο MEGA

Melfie – Το… μάτι στη Βλεπάκη, η πολυλογία του Αρναούτογλου, η ευγλωττία του Γεωργούλη και τα… νεύρα στο MEGA

Στο μάτι είχε βάλει στέλεχος του ΣΚΑΪ τη Δέσποινα Βλεπάκη. Η δημοσιογράφος που για πολύ σύντομο χρονικό παρουσίαζε μαζί με τον Κώστα Γιαννακίδη την… ας την λέμε «εκπομπή» με τίτλο «Τι νέα;» κέρδισε το ενδιαφέρον στελέχους του σταθμού που ήθελε να την πάρει μεταγραφή από το MEGA. Τελικά όμως άλλα στελέχη του καναλιού του Φαλήρου διαφώνησαν και έτσι η πρόταση δεν της έγινε ποτέ…! 

Άλλωστε όπως φαίνεται η δημοσιογράφος θα αξιοποιηθεί στο κανάλι της Μεσογείων οπότε μάλλον θα τους… έριχνε πόρτα! Ας ελπίσουμε πάντως ότι η «αξιοποίηση» της στο MEGA δεν θα γίνει σε παρόμοιου ύφους κακοστημένο τηλεοπτικό πρόγραμμα με το οποίο «χρίστηκε» παρουσιάστρια γιατί ούτε τότε δεν θα βλέπεται και θα την «κάψουν»! Εκτός κι αν αυτός είναι ο σκοπός ορισμένων…!

Από τη μία ο Γρηγόρης Αρναούτογλου που έχει καλεσμένους για να τους λέει τις απόψεις του και από την άλλη ο Αλέξης Γεωργούλης που αν δεν μιλήσουν οι καλεσμένοι του δεν θα έχει κανέναν λόγο η εκπομπή να βγαίνει στον αέρα. Όχι ότι τώρα έχει, αλλά λέμε…! Πάντως ο Άρνη δεν βάζει γλώσσα μέσα, ενώ ο Γεωργούλης όποτε προσπαθήσει να κάνει συζήτηση με τον καλεσμένο του για τα πολιτικά καταλαβαίνεις γιατί φτάσαμε… εδώ που φτάσαμε…!

Την επόμενη βδομάδα βγάζει ο ΑΝΤ1 καινούργια επεισόδια των σειρών του. Οι «Συμμαθητές» θα παίζονται πλέον από Δευτέρα έως και Πέμπτη και το «Ταμάμ» κάθε Παρασκευή. Στην άλλη μεριά, αυτή του MEGA, ουδείς ακόμα γνωρίζει τι πρόκειται να γίνει με καινούργια επεισόδια για τη «Χειρότερη βδομάδα της ζωής μου». Δύο γυρισμένα που έχουν θα τα προβάλλουν κάθε Τρίτη, κάνοντας τράμπα με τη σειρά «Μάλιστα σεφ» που θα προβάλλεται πλέον κάθε Δευτέρα. Το αν θα προβληθούν περισσότερα από τα ήδη έτοιμα επεισόδια της «Βδομάδας» ουδείς γνωρίζει, αλλά τον τελευταίο καιρό ορισμένα από τα στελέχη του MEGA περνούν από τις χειρότερες μέρες της επαγγελματικής ζωής τους και ίσως σταματήσουν να λένε «μάλιστα» σε όλα.. και την κάνουν για αλλού…!
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε