Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Μετακομίζει το «Αργά» του Μαστοράκη με τον Αθερίδη

Μετακομίζει το «Αργά» του Μαστοράκη με τον Αθερίδη

Ήταν από τις εκπλήξεις της περυσινής σεζόν και κατάφερε να κερδίσει τους τηλεθεατές. Μετά από αρκετά χρόνια τηλεοπτικής απουσίας της η εκπομπή «Αργά» του Νίκου Μαστοράκη επέστρεψε στο τηλεοπτικό τοπίο με παρουσιαστή της τον Θοδωρή Αθερίδη.

Το talk show κέρδισε και πάλι τους τηλεθεατές, αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα του ACTION24, αποδεικνύοντας ότι και η τηλεόραση δεν θέλει κόπο… αλλά τρόπο. Τρόπο τον οποίο γνωρίζει ο Μαστοράκης και «υπηρέτησε» με τη δική του ισχυρή προσωπικότητα ο Αθερίδης. Λογικό λοιπόν που η συνεργασία τους θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν, αλλά λόγω των οικονομικών δυσκολιών μέσα από άλλη τηλεοπτική στέγη.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου ο Νίκος Μαστοράκης μιλά ήδη με δύο τηλεοπτικούς σταθμούς που θέλουν την επόμενη σεζόν να εντάξουν το «Αργά» στο πρόγραμμά τους. Βέβαια στο σημείο αυτό πρέπει να διευκρινίσω ότι οι προτάσεις αυτές είχαν γίνει στον Μαστοράκη εδώ και αρκετό καιρό, αλλά τις είχε «παγώσει» καθώς ήθελε πρώτα από όλα να ξεκαθαρίσει τι πρόκειται να γίνει με το ACTION24, αφού η συνεργασία τους ήταν άριστη. Η διοίκηση του σταθμού αναγνωρίζει ότι το «Αργά» υπήρξε η «ναυαρχίδα» του στον ψυχαγωγικό τομέα, αλλά έχει να αντιμετωπίσει ένα θολό τηλεοπτικό τοπίο με επιβολή νέων φόρων στα ΜΜΕ και με την περιορισμένη διαφημιστική κίνηση. Έτσι σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου πριν από λίγες ημέρες σε συνάντηση του Νίκου Μαστοράκη με τη διοίκηση του ACTION24 αποφασίστηκε ότι η εκπομπή δεν μπορεί να βγει καθώς δεν είναι σίγουρο αν θα μπορέσει να υποστηριχτεί οικονομικά στον τομέα της παραγωγής.


 
Οπότε, αν και οι σχέσεις των δύο πλευρών παραμένουν άριστες, στην παρούσα χρονική περίοδο τα δεδομένα δεν επιτρέπουν τη συνέχιση της συνεργασίας για το «Αργά». Από την άλλη όμως η απόφαση αυτή του ACTION24 φαίνεται ότι ικανοποίησε τα στελέχη δύο άλλων τηλεοπτικών σταθμών που θέλουν την εκπομπή του Νίκου Μαστοράκη με τον Θοδωρή Αθερίδη στη δική τους συχνότητα και έτσι ξεκίνησε νέος κύκλος επαφών. Το τι θα γίνει όμως και σε ποιο τηλεοπτικό σταθμό θα μετακομίσει το «Αργά» θα αποφασιστεί μετά το ταξίδι του Νίκου Μαστοράκη στο Λος Άντζελες για να δει κατά πόσο οι εκεί επαγγελματικές του υποχρεώσεις με μεγάλο κινηματογραφικό στούντιο του επιτρέψουν την παραμονή στην Ελλάδα όλη την επόμενη σεζόν…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε