Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Μπέττυ Μαγγίρα: «Οι έλληνες επώνυμοι φοβούνται ν’ απενοχοποιηθούν»

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Απόψε το βράδυ, στο «Your Face Sounds Familiar» η Μπέττυ Μαγγίρα θα προσπαθήσει να υποδυθεί τη Βίκυ Λέναδρος. Το talent show του ΑΝΤ1 θα μεταδοθεί σήμερα κι όχι την Κυριακή, λόγω της διεξαγωγής των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών.

Σε συνέντευξη που έδωσε στον Οδυσσέα Μητσόπουλο για το περιοδικό GLOW, η Μπέττυ Μαγγίρα λέει για τη συμμετοχή της στο YFSF ότι «Δεν το περίμενα ότι θα επέστρεφα τόσο γρήγορα στη δουλειά μετά τη δεύτερη γέννα μου! Όταν ήρθε η πρόταση από τον Ant1 για το show ήμουν πολύ ταλαιπωρημένη, διότι περάσαμε μια ασθένεια του μωρού και ήμασταν στο νοσοκομείο. Για να είμαι ειλικρινής, είχα μεγάλο δίλλημα για το αν έπρεπε να πάρω μέρος ή όχι, από την άποψη του χρόνου. Όμως επειδή λόγω των καιρών τέτοιες προτάσεις δεν ξαναγίνονται, άρπαξα την ευκαιρία και είπα το “ναι”. Με βαριά καρδιά πάντως λόγω του μωρού. Μου πήρε 2-3 live για να μπορέσω να πάρω “μπρος” και να εγκλιματιστώ, αλλά τώρα είμαστε σε καλό δρόμο»!

Όσον αφορά το τι θα ήθελε να κάνει στην τηλεόραση η Μπέττυ λέει πως «Θα ήθελα να επιστρέψω τηλεοπτικά με κάτι εντελώς ανατρεπτικό. Με κάτι στα πρότυπα της Helen De Generis ή του Jimmy Fallon, παραδείγματος χάριν! Δυστυχώς, όμως, αυτές οι εκπομπές στην Ελλάδα είναι δύσκολο να υλοποιηθούν λόγω των καλεσμένων. Στο εξωτερικό, οι καλεσμένοι τέτοιων εκπομπών είναι ακομπλεξάριστοι και δε φοβούνται να κάνουν πλάκα. Σε αντίθεση, οι έλληνες επώνυμοι φοβούνται ν’ απενοχοποιηθούν και να σατιρίσουν τον εαυτό τους. Αν, όμως, μου προταθεί κάτι πιο mainstream θα προσπαθήσω να το κάνω με τον δικό μου τρόπο, βάζοντας τη σφραγίδα μου». Ωστόσο αποκαλύπτει πως στο παρελθόν της είχε γίνει πρόταση να παίξει στο θέατρο και μετανιώνει που αρνήθηκε, αφού όπως λέει «Θα ήθελα πολύ κάποια στιγμή στο μέλλον να παίξω στο “Chicago”. Μου είχε γίνει πρόταση στο παρελθόν να παίξω σε μιούζικαλ, αλλά τότε πίστευα πως δεν είχα το χρόνο και την υπομονή ν’ αφοσιωθώ στο θέατρο. Σήμερα, το έχω μετανιώσει, επειδή αν το έκανα, θα μου δινόταν η ευκαιρία να δείξω στον κόσμο κι αυτήν την πλευρά του εαυτού μου. Μελλοντικά πάντως το μιούζικαλ είναι μέσα στα πλάνα μου».

Στη συνέντευξή της στο περιοδικό GLOW η Μπέττυ Μαγγίρα μιλά επίσης στον Οδυσσέα Μητσόπουλο και για τη… σχέση της με το χρόνο, αλλά και τις πλαστικές επεμβάσεις λέγοντας πως «Γενικά δε μου αρέσει που μεγαλώνω, μου αρέσουν τα νιάτα και η τσαχπινιά. Την ηλικία μου δεν την κρύβω, αλλά δε θέλω να τη λέω γιατί δε μου αρέσει ν’ ακούω τα χρόνια μου. Αγχώνομαι, γιατί νομίζω ότι έφτασα μέχρι εδώ και δεν έχω προλάβει να κάνω ακόμη κάποια πράγματα που έχω κατά νου. Είμαι υπέρ των πλαστικών επεμβάσεων, αλλά όχι υπέρ των υπερβολών. Δε θα ήθελα, ας πούμε, να ξυπνήσω ένα ωραίο πρωί και να πω στον γιατρό μου να μου βάλει δύο …καρπούζια για στήθος. Όλα είναι θέμα αισθητικής στις πλαστικές. Με τα ενέσιμα προϊόντα και λίγη προσοχή μπορείς να διατηρείσαι σ’ ένα πολύ καλό επίπεδο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μπέτυ Μαγγίρα: Βόλτα με τον σύζυγο και τις κόρες της!

Στανίση για τη μίμηση της Μαγγίρα: Δε μου άρεσε καθόλου!

«Γνωριστήκαμε με προξενιό. Όταν τον είδα δεν έπεσα κάτω»…

Απίστευτο! Η Μαγγίρα έσπασε το μπάζερ του YFSF με… τακουνιά!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε