Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Νικητής των εκλογών το STAR

Νικητής των εκλογών το STAR

Μάχη έδωσαν τα κόμματα για τις εκλογές, μάχη για την ενημέρωση και τα τηλεοπτικά κανάλια. Οι κάλπες έβγαλαν το αποτέλεσμα των εκλογών και τα μηχανάκια τηλεθέασης της Nielsen το αποτέλεσμα της τηλεθέασης.

Νικητής στη μάχη της τηλεθέασης για το διάστημα από τις 18:00 έως τις 02:00 το ξημέρωμα αναδείχτηκε το STAR, αφού συγκέντρωσε τους περισσότερους τηλεθεατές στη συχνότητά του και μάλιστα με αρκετή διαφορά από το δεύτερο κανάλι, το MEGA, που την προηγούμενη Κυριακή, στον πρώτο γύρο των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, είχε κερδίσει την πρωτιά ανάμεσα στα κανάλια που μετάδιδαν τα εκλογικά αποτελέσματα.

Αυτή την Κυριακή όμως, το STAR που μπήκε στη μάχη της ενημέρωσης –και της τηλεθέασης βεβαίως, βεβαίως- με συντονιστή τον Νίκο Χατζηνικολάου σημείωσε τις υψηλότερες τηλεθεάσεις για όλη τη ζώνη.

Βέβαια, να σημειώσω ότι στη μάχη της τηλεθέασης για τη μετάδοση αποτελεσμάτων δεύτερος στην κατάταξη ήρθε ο ALPHA, με 14,9%, ενώ το MEGA, που ξεκίνησε να μεταδίδει τα αποτελέσματα στις 18:30 σημείωσε 14,8% μέσο όρο στο γενικό σύνολο έως τις 2:00 το πρωί, αλλά ανέβασε τα ποσοστά τηλεθέασής του στη ζώνη, προβάλλοντας από τις 18:00 έως τις 18:30 το «Κάτω Παρτάλι».

Αναλυτικά, από τις 18:00 έως τις 02:00 το ξημέρωμα, το STAR έκανε 20,4% μέσο όρο στο γενικό σύνολο, με τον ALPHA να σημειώνει 14,9%, ενώ με τη βοήθεια της ελληνικής σειράς το MEGA σημείωσε 15,5%. Βέβαια, στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι στον ALPHA είχαν… χαλάσει τα ρολόγια τους και μετέδωσαν τα αποτελέσματα του exit poll δύο λεπτά νωρίτερα. Στην τέταρτη θέση της κατάταξης (για το χρονικό διάστημα 18:00 έως 02:00) ήρθε ο ΑΝΤ1 με 10,7%, μετά ο ΣΚΑΪ με 6,4% και τελευταία στην κούρσα της τηλεθέασης η ΝΕΡΙΤ με 5,7% που παραμένει… αποκλεισμένη από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά το λουκέτο της κυβέρνησης στην ΕΡΤ.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε