Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

«Οι Βοργίες» παίζουν στην περιφέρεια

«Οι Βοργίες» παίζουν στην περιφέρεια

Ίντριγκες, βία, δολοφονίες, λαγνεία, πολιτικό παρασκήνιο, προδοσίες…! Αυτά είναι μερικά από όσα συμβαίνουν στη ζωή της περιβόητης και πιο αμφιλεγόμενης θρησκευτικής οικογένειας του Καταλανού Καρδιναλίου και θα παρακολουθήσουν σε Α’ Πανελλήνια τηλεοπτική μετάδοση οι τηλεθεατές των περιφερειακών σταθμών μέσα από το δίκτυο της HELLASNET. 

Η συναρπαστική δραματική ιστορία διαδραματίζεται σε μία λαμπερή εποχή  και εξιστορεί την άνοδο στην εξουσία του Rodrigo Borgia και της οικογένειάς του καθώς και την προσπάθειά τους να δημιουργήσουν μια δυναστεία που θα κυριαρχούσε σε ολόκληρο τον κόσμο. Παρότι ήταν άνθρωπος της πίστης, ο Καταλανός Καρδινάλιος ήταν δέσμιος των σαρκικών απολαύσεων, ενώ εκτός από τις δολοπλοκίες και τις συνομωσίες των άλλων καρδιναλίων και των εκπροσώπων των μεγάλων δυνάμεων που έπρεπε να αντιμετωπίσει, ήταν παγιδευμένος σε έναν συνεχή αγώνα κατευνασμού της αντιπαλότητας μεταξύ των μελών της οικογένειάς του η οποία απειλούσε να τη διαλύσει.

Συγγραφείς της σειράς είναι οι: Tom Fontana, Brant Englestein, Kyle Bradstreet, Kevin Deiboldt, Larry Cohen, Frank Pugliese, τη σκηνοθεσία υπογράφουν οι Metin Hüseyin, Christoph Schrewe, Dearbhla Walsh, Oliver Hirschbiegel, Thomas Vincent και πρωταγωνιστούν οι: John Doman (Rodrigo Borgia), Mark Ryder (Cesare Borgia), Isolda Dychauk (Lucrezia Borgia), Diarmuid Noyes (Alessandro Farnese), Marta Gastini (Giulia Farnese), Art Malik (Francesc Gacet), Assumpta Serna (Vannozza Catanei).

«Οι Βοργίες» λοιπόν ξεκίνησαν από χθες, Πέμπτη 17 Μαρτίου, στις 11 το βράδυ να προβάλλονται στους τηλεοπτικούς σταθμούς  (ATTICA Aττικής, PLP Πελοπονήσσου, TRT Θεσσαλίας, ALFA Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, ATLAS Κεντρικής Μακεδονίας, DIKTYO 1 Δυτικής Μακεδονίας, ENA Στερεάς Ελλάδος, IRIDA Δωδεκανήσων, TVM Mυτιλήνης) και μέσα από τα 38 επεισόδια του κύκλου θα κρατούν συντροφιά στους τηλεθεατές κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, την ίδια ώρα.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε