Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Οριστικό τέλος για Λυριτζή – Οικονόμου! Χωρίζουν οι δρόμοι τους

Οριστικό τέλος για Λυριτζή – Οικονόμου! Χωρίζουν οι δρόμοι τους

Πολλές αλλαγές προβλέπεται να γίνουν την επόμενη σεζόν στον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου. Και σίγουρα αυτό το «διαζύγιο» προμηνύει πολλές από αυτές που πρόκειται να συμβούν…!

Την επόμενη σεζόν λοιπόν δεν θα είναι στον ΣΚΑΪ ένα από τα πρόσωπα που τα τελευταία χρόνια έχει ταυτιστεί με την ενημερωτική ζώνη του σταθμού. Ο λόγος για τον Βασίλη Λυριτζή που μαζί με τον Δημήτρη Οικονόμου παρουσιάζει την καθημερινή πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, την «Πρώτη Γραμμή».

Ο ίδιος, στην τελευταία εκπομπή της σεζόν μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές, αλλά και τον επί σειρά ετών συνεργάτη του, τον Δημήτρη Οικονόμου, που θα συνεχίσει στο κανάλι του Φαλήρου. 

Δείτε το video με την ανακοίνωση του… χωρισμού

Σύμφωνα πάντως με όσα λέγονται την επόμενη σεζόν μάλλον θα δούμε τον Βασίλη Λυριτζή από τη συχνότητα της ΕΡΤ, καθώς τον τελευταίο καιρό είχε κάνει επαφές με ανώτατα στελέχη της κρατικής τηλεόρασης… κι όχι μόνο αυτής…!

Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ

Πριν από λίγο και ο ΣΚΑΪ επιβεβαίωσε το «διαζύγιο» με ανακοίνωσή του, στην οποία αναφέρει: «Κλείνει σήμερα ένας κύκλος πολυετούς συνεργασίας του «ΣΚΑΪ» με τους δύο εκ των τριών συντελεστών της εκπομπής «Πρώτη Γραμμή», τον παρουσιαστή Βασίλη Λυριτζή και τον αρχισυντάκτη Στρατή Τριλίκη.
Οι δυο πλευρές αποφάσισαν από κοινού να μην ανανεώσουν την μεταξύ τους συνεργασία.
Ο ΣΚΑΪ ευχαριστεί τους δυο δημοσιογράφους για την καλή και δημιουργική συνεργασία των οκτώ τελευταίων χρόνων μέσα από την πρωινή εκπομπή “Πρώτη Γραμμή” και τους εύχεται καλή συνέχεια στην επαγγελματική τους διαδρομή».

Πάντως μαθαίνω ότι στο κανάλι του Φαλήρου έχουν έτοιμες κι άλλες… ευχαριστίες…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε