Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τα… μαγειρεύουν για την επόμενη σεζόν

Τα… μαγειρεύουν για την επόμενη σεζόν

Η… συνταγή πέτυχε και όλες οι πλευρές είναι ευχαριστημένες από τη συνεργασία. Δεν υπάρχει λοιπόν κανένας λόγος να μην την συνεχίσουν και έτσι, όπως όλα δείχνουν, θα… ψήσουν νέο κύκλο εκπομπών.

Ο λόγος για το παιχνίδι μαγειρικής «Blind Taste» με παρουσιαστή τον Δημήτρη Σκαρμούτσο που ξεκίνησε τη φετινή σεζόν στο STAR.

Τα στελέχη του σταθμού της Κηφισιάς είχαν εγκρίνει αρχικά την παραγωγή 50 επεισοδίων, αλλά βλέποντας ότι οι τηλεθεατές… ψήνονται και το παρακολουθούν ενέκριναν την παραγωγή 60 ακόμα επεισοδίων ώστε να συνεχίσει να είναι στον αέρα όλη τη σεζόν. Τελικά όμως θέλουν να δώσουν το «πράσινο φως» και για την επόμενη σεζόν και έτσι, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, αυτές τις μέρες είναι σε επαφές με την εταιρεία παραγωγής, την «Art of Comedy», για να ανανεωθεί η συνεργασία τους.

Έτσι λοιπόν όπως όλα δείχνουν και την επόμενη σεζόν ο Δημήτρης Σκαρμούτσος με το «Blind Taste», αλλά και ο Πέτρος Πολυχρονίδης με τον «Τροχό της Τύχης» θα συνεχίσουν να είναι στον αέρα, ενώ μετά την ανταπόκριση των τηλεθεατών τα στελέχη του STAR σκοπεύουν να ενδυναμώσουν το πρόγραμμα του τηλεοπτικού σταθμού με ένα ακόμα τηλεπαιχνίδι…!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε