Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τέλος στις «Ιστορίες» του Άκη Πετρετζίκη

Τέλος στις «Ιστορίες» του Άκη Πετρετζίκη

Ιστορίες ήταν… και τελειώνουν. Λίγο πριν το τέλος της χρονιάς το MEGA θα προβάλλει το τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής «Ιστορίες από τη λίστα» με τον Άκη Πετρετζίκη να «ξεδιπλώνει» την τελευταία για τη σεζόν ιστορία από το παλιό του σημειωματάριο.

Αυτή την Κυριακή λοιπόν το MEGA θα προβάλλει την 7η και τελευταία γυρισμένη ιστορία, έχοντας αποφασίσει εδώ και καιρό ότι δεν θα συνεχίσει αυτή τη σεζόν την παραγωγή της. Παρά τα εντυπωσιακά πλάνα η εκπομπή και οι ιστορίες του γνωστού σεφ φαίνεται ότι δεν «έψησαν» τους τηλεθεατές, αφού η προβολή των 6 επεισοδίων σημείωσε 15,5% μέσο όρο και στο γενικό σύνολο και στο δυναμικό κοινό, καταγράφοντας το υψηλότερο ποσοστό στις γυναίκες ηλικίας 25 έως 44 ετών με όρο 19% μέσο όρο.

Βέβαια ακόμα δεν έχει ληφθεί καμία οριστική απόφαση για το τι θα γίνει την επόμενη σεζόν και αν ο Άκης θα ανοίξει ξανά το σημειωματάριό του για λογαριασμό του MEGA. Πάντως και οι δύο πλευρές θέλουν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, αφού και η καθημερινή εκπομπή «Κάν’ το όπως ο Άκης» σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης και ο γνωστός σεφ είναι ένα πρόσωπο που θέλουν στο κανάλι της Μεσογείων να παραμείνει στο δυναμικό τους.

Στην τελευταία «Ιστορία» της χρονιάς, αυτή την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου, στις 17:50, ο Άκης Πετρετζίκης με τις «Ιστορίες από τη λίστα» μας ταξιδεύει έως την υπέροχη Μάνη. Πρώτος σταθμός του η Αρεόπολη, όπου θα διαπιστώσει ότι οι κάτοικοι είναι επιφυλακτικοί με τους «ανθρώπους της τηλεόρασης» με αποτέλεσμα η πρώτη συνάντησή του με τους μανιάτες να μην είναι πολύ θερμή. Ωστόσο, καθώς η ώρα περνά και ταξιδεύοντας ακόμα πιο μέσα και φτιάνοντας έως τη γραφική Βάθεια, διαπιστώνει ότι δεν πρέπει να χαρακτηρίζει τους ανθρώπους από την πρώτη συνάντηση, αλλά αφού τους ζήσει και ανακαλύψει τι «κρύβουν» μέσα τους.


 
Όπως λοιπόν θα αποδειχτεί το ταξίδι στο νότιο άκρο της Πελοποννήσου γίνεται ένα «μάθημα ζωής» για τον Άκη, αλλά και η τελευταία «Ιστορία από τη λίστα» του για αυτή τη σεζόν…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε