Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το… new entry έπιασε δουλειά στο «Ταμάμ»

Το… new entry έπιασε δουλειά στο «Ταμάμ»

Όχι μόνο πήρε το «πράσινο» φως αλλά ετοιμάζουν ήδη τα επεισόδια που θα προβληθούν την επόμενη σεζόν.

Το «Ταμάμ» η σειρά του ΑΝΤ1 κέρδισε δικαιολογημένα τους τηλεθεατές και έτσι το κανάλι του Αμαρουσίου έδωσε την έγκριση για την παραγωγή του νέου κύκλου που θα προβληθεί την επόμενη σεζόν. Όπως μάλιστα σας είχα αναφέρει πρώτα μέσα από το Newsit είχαν κάνει πρόταση στον Κώστα Σπυρόπουλο να συμμετέχει στα επόμενα επεισόδια.

Ο γνωστός ηθοποιός αποδέχτηκε την πρόταση και έτσι είναι το… new entry στη σειρά που ξεκίνησε ήδη τα γυρίσματα για τα επεισόδια της επόμενης σεζόν. Χθες λοιπόν ήταν το πρώτο γύρισμα που ο Κώστας Σπυρόπουλος έγινε ο «Μάρκος», ο πρώην σύζυγος της «Μυρτούς» (Μαρία Λεκάκη) που θα προκαλέσει αναστάτωση στη ζωή της αλλά και στη σχέση της με τον «Μετίν» (Μανώλης Μαυροματάκης).

Ο ίδιος ο ηθοποιός μάλιστα ανέβασε φωτογραφίες από το γύρισμα στους προσωπικούς λογαριασμούς του στα social media «επισημοποιώντας» έτσι και την παρουσία του στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1.

Το γύρισμα πάντως πήγε πολύ καλά και ο Κώστας Σπυρόπουλος αποδείχτηκε… ταμάμ και για αυτό το ρόλο.

Ωστόσο θα υπάρξουν κι άλλα πρόσωπα, εκτός του «Μάρκου» που θα αναστατώσουν τις ζωές των ηρώων και είναι σίγουρο ότι το πολύ καλό σενάριο των Βασίλη Ρίσβα και Δήμητρας Σακαλή σε συνδυασμό με τις επίσης πολύ καλές ερμηνείες των ηθοποιών θα κάνουν το «Ταμάμ» μία από τις αγαπημένες σειρές και της επόμενης σεζόν.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε