Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Το διαφανές καγιάκ είναι ο καλύτερος τρόπος να εξερευνήσετε τον βυθό

Το διαφανές καγιάκ είναι ο καλύτερος τρόπος να εξερευνήσετε τον βυθό

Με το νέο διαφανές καγιάκ μπορείτε να δείτε όσα συμβαίνουν κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Δείτε στο βίντεο τη μοναδική εμπειρία που προσφέρει αυτό το καγιάκ.

Θέλετε να απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία καγιάκ; Η οργάνωση Get Up and Go Kayaking προσφέρει διαφανές καγιάκ σε όσους επιθυμούν να εξερευνήσουν κρυστάλλινα νερά.

Η εταιρεία που έχει βάση τη Φλόριντα περιλαμβάνει τέσσερα τουρ που μπορούν να απολαύσουν οι ταξιδιώτες με το διαφανές καγιάκ. Διαδρομές 2,5 μιλίων σε νερά που φτάνουν έως τους 20 βαθμούς Κελσίου, κάνουν τον ταξιδιώτη να νομίζει ότι γίνεται “ένα” με τη θάλασσα.

Μάλιστα, χάρη στη διαφάνεια του καγιάκ, είναι εύκολο να δει κανείς τον φυσικό πλούτο του βυθού, να απολαύσει τα γαλαζοπράσινα νερά και να δει σπάνια είδη ψαριών να περνούν ακριβώς από κάτω του.

Υπάρχει και ένα τουρ που χωρίς το διαφανές καγιάκ δεν θα είχε την ίδια αξία… Πρόκειται για το “bioluminescent”, το οποίο γίνεται τις πρώτες νυχτερινές ώρες. Εκείνη την ώρα λαμβάνει μέρος ένα απίστευτο φαινόμενο, το οποίο κάνει το νερό να λάμπει. 

Τα τουρ κοστίζουν από 45 έως 60 δολάρια. Προς το παρόν… απολαύστε τα μέσα από το παρακάτω βίντεο:

Πηγή βίντεο: INSIDER

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις