Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Τσίπρας: Τρέμει την επόμενη ψηφοφορία – Φοβούνται περισσότερες απώλειες

Τσίπρας: Τρέμει την επόμενη ψηφοφορία – Φοβούνται περισσότερες απώλειες

Μετά το στραπάτσο στην ψηφοφορία για τα προαπαιτούμενα, το Μαξίμου επεξεργάζεται σχέδια για να αποφορτίσει την κατάσταση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, αν και πλέον όλα τα ενδεχόμενα είναι πλέον ανοιχτά ακόμα και εκείνο των εκλογών τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο.

Ωστόσο, στο Μαξίμου όλα τα βλέμματα επικεντρώνονται και στην επόμενη ψηφοφορία στη Βουλή, την επόμενη Τετάρτη στις 22 Ιουλίου, όπου μεταξύ άλλων θα κληθούν οι βουλευτές να ψηφίσουν τη φορολογία στους αγρότες και το περιβόητο ταμείο των 50 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας τρέμει το ενδεχόμενο στην επόμενη ψηφοφορία οι διαρροές από τους κυβερνητικούς βουλευτές να είναι ακόμα περισσότερες, καθώς σε εκείνο το νομοσχέδιο θα υπάρχει η διάταξη για τη φορολόγηση των αγροτών, αλλά και το δύσκολο μέτρο του ταμείου με την δημόσια περιουσία των 50 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Και επειδή πλέον με 39 απώλειες στο κυβερνητικό σχήμα οι εκλογές δείχνουν να πλησιάζουν στις αρχές του φθινοπώρου, το Μαξίμου θεωρεί πως θα αυξηθούν περαιτέρω οι απώλειες, καθώς οι βουλευτές θα νιώσουν πως θα πρέπει να προασπίσουν την εκλογική τους πελατεία.

Φυσικά ανησυχίες υπάρχουν και στο απέναντι στρατόπεδο της Νέας Δημοκρατίας και για το λόγο αυτό ο κ. Μεϊμαράκης σήμερα είχε συνάντηση με βουλευτές από την περιφέρεια που δεν βλέπουν με καθόλου καλό μάτι, την αύξηση στη φορολογία των αγροτών.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε