Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Χαμός στη Βουλή με τον Λεβέντη και τους αστυνομικούς “γορίλες”

Χαμός στη Βουλή με τον Λεβέντη και τους αστυνομικούς “γορίλες”

Την εκτίμηση ότι η σημερινή Βουλή θα δώσει οικουμενική κυβέρνηση, έκανε μιλώντας στην Ολομέλεια του Σώματος ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Υποστήριξε μάλιστα, ότι η κυβέρνηση θα είναι αυτή που θα τη ζητήσει “για να γλυτώσει από τα βάρη”, όπως είπε. Σχολιάζοντας ο κ. Λεβέντης, τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι προτιμά τις εκλογές από την Οικουμενική κυβέρνηση, είπε ότι “πρέπει να κοιτάξουμε τη χώρα και όχι να εξυπηρετήσουμε κομματικές ή προσωπικές στρατηγικές”.

Οι τόνοι ανέβηκαν, όταν υποστήριξε ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί να γλυτώσουν από τους αγρότες, γιατί έχουν αστυνομικούς γορίλες αλλά “δεν θα γλυτώσουν από την κοινωνία”.

“Αυτό που είπατε ήταν ατόπημα” είπε ο προεδρεύων Τάσος Κουράκης και ζήτησε από τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων να ανακαλέσει τη λέξη “γορίλες”, που είπε αναφερόμενος στους αστυνομικούς.

Ο κ. Λεβέντης απάντησε ότι δεν είχε την πρόθεση να θίξει τους αστυνομικούς για τους οποίους είπε ότι είναι σκληρά εργαζόμενοι και χαμηλά αμειβόμενοι, ενώ διευκρίνισε ότι αποδοκιμάζει τη βία και αναφερόμενος “στην τιμωρία της κοινωνίας” εννοεί τις εκλογές.
 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε