Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Παραίτηση Βαρουφάκη: Ανακοινώνεται ο αντικαταστάτης – Το ”ευχαριστώ” του Τσίπρα

Πηγή Eurokinissi
Πηγή Eurokinissi

Σαν να ήταν έτοιμος από καιρό για την παραίτηση Βαρουφάκη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, δήλωσε πως ο νέος υπουργός Οικονομικών θα ανακοινωθεί μετά το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών, ενώ ταυτόχρονα μετέφερε τα ευχαριστήρια του Τσίπρα προς τον Βαρουφάκη.

Δεν πρόλαβε να παραιτηθεί ο Γιάνης Βαρουφάκης και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αντιδρώντας με ταχύτητα που δεν δείχνει έκπληξη, δήλωνε πως ουσιαστικά έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης και θα ανακοινωθεί μετά το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών.
Μάλιστα ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης μετέφερε το ”ευχαριστώ” του Πρωθυπουργού προς τον πρωην υπουργό Οικονομικών, που δημοσίως τον είχε χαρακτηρίσει ως πολύτιμο κεφάλαιο στην κυβέρνηση, και μάλιστα στα αγγλικά με την περίφημη λέξη ”asset”.

Διαβάστε την δήλωση του Κυβερνητικού εκπροσώπου.
”Ο Γιάνης Βαρουφάκης ως υπουργός Οικονομικών έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στη διαπραγμάτευση από την πρώτη μέρα της κυβέρνησης. Ο πρωθυπουργός νιώθει την ανάγκη να τον ευχαριστήσει για την αδιάκοπή του προσπάθεια να προωθήσει τις θέσεις της κυβέρνησης και τα συμφέροντα του ελληνικού λαού, κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες”.

Μάλιστα ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης πρόσθεσε ότι μετά το Συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών θα ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του κ. Βαρουφάκη.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε