Ελλάδα

Σεισμός στη Μυτιλήνη: Ισχυρός μετασεισμός ταρακούνησε το νησί

Τρέμει η γη στη Λέσβο. Οι κάτοικοι πετάχτηκαν ξανά από τον ισχυρό μετασεισμό που ταρακούνησε στις 07:35 το νησί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο νέος σεισμός είχε μέγεθος 4,3 Ρίχτερ και σημειώθηκε νότια του Πλωμαρίου. Το εστιακό βάθος υπολογίστηκε στα 5 χιλιόμετρα, γεγονός που μαρτυρά γιατί έγινε τόσο αισθητός.

Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι μια δόνηση που θεωρείται απόλυτα φυσιολογική μετά τον ισχυρό σεισμό των 6,1 Ρίχτερ που συγκλόνισε το νησί της Λέσβου.

Οι επιστήμονες ωστόσο είναι ακόμη πολύ επιφυλακτικοί, τονίζοντας ότι θα πρέπει να αναμένονται μετασεισμοί μεγαλύτερου μεγέθους, άνω των 5 Ρίχτερ, ενώ υπάρχουν και φόβοι πως όσο δεν υπάρχει ισχυρός μετασεισμός ίσως υπάρξει και δόνηση με μεγαλύτερο μέγεθος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο Μιχάλης Αεράκης για το μακελειό στα Βορίζια: «Το θέμα είναι η Παιδεία, πρέπει να ληφθούν αυστηρά μέτρα»
«Τα νέα παιδιά θεωρούν "καπετανάτο" να πίνουν κούπες και όταν μεγαλώσουν να έχουν κι ένα περίστροφο στη μέση τους. Ή να βλέπουμε παιδάκια 9 χρονών να οδηγούν τζιπ 4Χ4 και δεν τους μιλάει κανένας», υπογράμμισε ακόμα
Μιχάλης Αεράκης
Το τηλεφώνημα - παγίδα και οι δύο εκτελεστές του Γιάννη Λάλα, που έπεσε νεκρός στο ξενοδοχείο της Αράχωβας
Πιθανότητα οι εκτελεστές είχαν πίσω τους ομάδα υποστήριξης αποτελούμενη από ακόμη δύο άτομα - Εκτιμάται ότι έχουν εμπειρία στη χρήση πυροβόλων όπλων, στην παρακολούθηση, αλλά και στη νυχτερινές επιθέσεις
ΦΩΤΟ EUROKINISSI 5